Ισόπαλη η Βέροια στον Βόλο

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό της Βέροιας στον Βόλο. Η Βέροια άνοιξε το σκορ μόλις στο 3' με τον Θωμά Παπαδόπουλο και ισοφάρισε στο 25' ο Ολυμπιακός με πέναλτι του Ντα Κόστα. 

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Το ματς δεν είχε σπουδαίες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με την Βέροια να ανοίγει το σκορ στο 3' στη μοναδική αξιόλογη επιθετική προσπάθεια που είχε στο πρώτο 45λεπτο. Μετά από λάθος των παικτών του Ολυμπιακού, ο Παπαδόπουλος με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 7' ο Στουρνάρας με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ, μετά από μπαλιά του Ντα Κόστα, για να φτάσουμε στο 25' όπου ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1. Ο Δωματάς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή μέσα στην περιοχή της Βέροιας από τον Ασίγκμπα, με τον Ντα Κόστα να αναλαμβάνει την εκτέλεση, νικώντας τον Καντιμοίρη, ισοφαρίζοντας το σκορ.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δεν υπήρξαν φάσεις άξιες αναφοράς, με τον Ντα Κόστα πάντως στο 45' να εκτελεί φάουλ και τον Καντιμοίρη να αποκρούει τη μπάλα.

Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες στο β' μέρος

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, ενώ μετά το 60' οι πολλές αλλαγές έριξαν κι άλλο το ρυθμό του αγώνα. Οι καλύτερες στιγμές στο β' μέρος ήταν δύο, μία για κάθε ομάδα. Στο 82' ο Φραγκογιάννης έκανε την προσπάθεια για τον Ολυμπιακό, η μπάλα κόντραρε στον Ασίγκμπα και παραλίγο να έχουμε αυτογκόλ (η μπάλα κατέληξε κόρνερ), ενώ στο 85' ο Μπαλάφας σημάδεψε το δοκάρι του Παλιούρα στο σουτ που επιχείρησε. Έτσι έμεινε το 1-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης (75' Παλιούρας), Στουρνάρας (60' Στασινόπουλος), Μανάλης (71' Αγγελής), Ζώνας (71' Ζαρίφης), Τέλλος (46' Κωστόπουλος), Σταύρου (60' Κολημήτρας), Πότσι (78' Φραγκογιάννης), Οικονόμου (78' Πατσής), Ντα Κόστα (46' Κόκας), Φλίγκος (61' Αναστασίου), Δωματάς (71' Χατζής)

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης (46' Λόπεζ), Ασίγκμπα, Μαραγκός (83' Ράδης), Χαροντάκης (53' Ναβαλόφσκι), Μαλόν, Τομάς (46' Άρτσε), Σάπερ (46' Μπαλάφας), Λινάρδος (66' Παπαγεωργίου), Μαυριάς (46' Φορτές), Παπαδόπουλος (46' Μίλιβετις, Μελικιώτης (46' Ξόμπλιος).

Με πληροφορίες από www.goalpost.gr