Ραούλ Μπράβο: «Είμαι ξαφνιασμένος με την ποιότητα της ομάδας»

raulbravo

Οι παίκτες της Βέροιας, Ραούλ Μπράβο και Βεργώνης, τόνισαν ότι είναι καλός ο ενθουσιασμός αλλά η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Ραούλ Μπράβο: «Νιώθω πολύ όμορφα, είναι μια χώρα υπέροχη και όταν μου δόθηκε η δυνατότητα να επιστρέψω δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό. Είμαι απ' τους μεγαλύτερους παίκτες ηλικιακά και θέλω να μεταδώσω την εμπειρία μου και αυτό θα κάνω. Ήταν κυρίως κράμπες, γιατί είχαν να παίξει δύο μήνες 90λεπτο αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Έχω ξαφνιαστεί με την ποιότητα της ομάδας και οι περισσότεροι μπορούν άνετα να αγωνιστούν στην Ισπανία. Είναι ονειρικό να βλέπεις την ομάδα σου στην πρώτη θέση, κοιτάζουμε βήμα βήμα την πορεία μας, θα ήταν ονειρικό να μπορούσαμε να παραμείνουμε ψηλά για την ιστορία της ομάδας. Η ομάδα θα χρειαστεί κάποιες αγωνιστικές για να λυθεί».

Βεργώνης: «Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά, από την πρώτη μέρα και εμείς έχουμε μεγάλη πίστη σε αυτό που έχουμε φτιάξει. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είδαμε τον ΟΦΗ στο προηγούμενο ματς, ήμασταν προετοιμασμένοι αλλά όταν κερδίζαμε την μπάλα παίζαμε σίγουρα και καταφέραμε στην κόντρα επίθεση να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Ο ενθουσιασμός είναι καλός αλλά πρέπει να είμαστε και συγκρατημένοι. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί η ομάδα έχει χαρακτήρα νικητή. Είναι καλή η διακοπή περισσότερο για τους νέους παίκτες, θα ξεκουραστούμε και νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι».