Logo

Παίκτης της Βέροιας ο Ραούλ Μπράβο

raulbravo

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου ποδοσφαιριστή Raul Bravo Sanfelix. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε το απόγευμα στα γραφεία της Π.Α.Ε. και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε:

" Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βέροια. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Έρχομαι με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και θέλω με την εμπειρία μου και με πολύ σκληρή δουλειά να ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο την εμπιστοσύνη που μου έδειξε."

O Raul επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο 2.

Ποιος είναι ο Ραούλ Μπράβο

Γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1981 στην Gandia της Βαλένθια και ουσιαστικά η καριέρα του ξεκίνησε τη σεζόν 1995-96 όταν ήταν μέλος της εφηβικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης. Με την ομάδα της Εθνικής Ισπανίας U-16 κατέκτησε το τουρνουά Algarve και το επόμενο βήμα του ήταν η κλήση στην Εθνική κάτω των 17 όπου μετέπειτα κατέκτησε το Nymburk International Tournament, στο οποίο σκόραρε 2 γκολ σε 3 παιχνίδια.

Τη σεζόν 2000-01 αγωνίστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης Γ΄. Την επόμενη σεζόν ήταν μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης Β΄ ,αλλά έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στις 6 Οκτωβρίου 2001 στο Μπερναμπέου εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης. Όταν βρισκόταν στη Β΄ ομάδα έκανε πολύ συχνά ατομική προπόνηση με τον προπονητή της πρώτης ομάδας, Vicente Del Bosque, ο οποίος σκέφτηκε από την επόμενη σεζόν να τον εντάξει στην πρώτη ομάδα. Έτσι λίγο καιρό αργότερα τον έκανε μέλος της πρώτης ομάδας της Ρεάλ. Μετά από μια σεζόν στη μεγάλη ομάδα της Ρεάλ, πήρε μεταγραφή στην αγγλική Leeds United. Το 2003 ήταν η πιο αποτυχημένη χρονιά στην καριέρα του έχοντας μόνο 5 συμμετοχές χωρίς να σημειώσει κάποιο γκολ. Έτσι επέστρεψε στη Ρεάλ όπου και έμεινε τέσσερις σεζόν, έχοντας 66 συμμετοχές και 3 γκολ.

Τον Ιούλιο του 2007 υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων με τον Ολυμπιακό. Ο Ραούλ Μπράβο έχει επίσης 14 συμμετοχές με την Εθνική Ισπανίας χωρίς να έχει πετύχει γκολ. Ο Ισπανός άσος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας το ίδιο καλά, αλλά η βασική του θέση είναι αριστερό μπακ. Στον Ολυμπιακό έχει τη φανέλα με τον αριθμό 15, τον οποίο είχε και στη Ρεάλ.

Το 2009 πήγε δανεικός στη Νουμάνθια, και το 2010 πήρε μεταγραφή στη Ράγιο Βαγεκάνο, όπου αγωνίστηκε μόνο σε 6 αγώνες. Το 2012 πήγε στη βελγική Μπέερσοτ.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb