Ισόπαλη η Βέροια με τον Λεβαδειακό - Από ένα δοκάρι οι δυο ομάδες

Ισόπαλο χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Βέροιας με τον Λεβαδειακό. Σε γενικές γραμμές, η Βέροια ήταν καλύτερη, είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά εκτός από το δοκάρι, δεν δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή. Οι μεγάλες ευκαιρίες έλειψαν και από τον Λεβαδειακό, ο οποίος εκτός από ένα δοκάρι σε χτύπημα φάουλ και ένα χαμένο τετ α τετ δεν είχε άλλες μεγάλες φάσεις στην περιοχή του Καντιμοίρη.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και γρήγορο στο πρώτο μέρος. Η Βέροια δημιούργησε την πρώτη της απειλή στο 10'. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ και την κεφαλιά-πάσα του Μπράβο, ο Ναζλίδης με δεύτερη κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 11' ο Λεβαδειακός αναστάτωσε την Βεροιώτικη άμυνα. Ο Γιακουμάκης εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία του Πούγγουρα, έκοψε από αριστερά την μπάλα για τον Μπεν, τον οποίο, ωστόσο, πρόλαβε και έκοψε σωτήρια για τους γηπεδούχους ο Γιαννούλης.

Στο 17' πάλι ο Λεβαδειακός βρέθηκε σε θέση εκτέλεσης. Ο Μερεμπασβίλι προσπάθησε μέσα από την περιοχή να αιφνιδιάσει τον Καντιμοίρη με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

Στο 22' η Βέροια άγγιξε το γκολ. Ο Μαφέφσκι έκανε ένα όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

veria levadiakos2

Μετά το 25' η Βέροια πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και μετέφερε το παιχνίδι έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού. Είχε αρκετές τελικές προσπάθειες αλλά καμιά δεν βρήκε τον στόχο.

Στο 32' ο Γιουσούφ μπήκε από αριστερά στην περιοχή του Λεβαδειακού, γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή αλλά παρά την σύγχυση, οι φιλοξενούμενοι αμυντικοί απόκρουσαν.

Στο 39' ο Άρτσε προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Μοσχονά με σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι, άουτ. Στο 40' είχαμε σουτ του Σιόντη μέσα από την περιοχή και πλάγια, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Στο 41' ήταν η σειρά του Ανάκογλου, μετά από ατομική προσπάθεια, έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Μοσχονάς μπλόκαρε.

veria levadiakos3

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητική στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Λεβαδειακός είχε μια καλή φάση στο 51'. Μετά από κόρνερ, ο Γιακουμάκης έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η Βέροια απάντησε στο 53'. Ο Γιουσούφ έκανε την συρτή σέντρα από αριστερά, ο Ναζλίδης έγινε κάτοχος την μπάλας μέσα στην περιοχή, έκανε μια προσποίηση και σούταρε αλλά ο Μεντί έβαλε την κόντρα και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Στο 66' ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι. Ο Μερεμπασβίλι εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Μίνγκας που πήρε το «ριμπάουντ» δεν μπόρεσε να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά.

Στο 78' ο Παππάς έχασε την ευκαιρία του αγώνα. Ο παίκτης το Λεβαδειακού βρέθηκε απέναντι στον Καντιμοίρη και έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απέκρουσε

Στο 79' μετά από κόρνερ του Γιουσούφ, ο Καϊκούτ έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Διαιτητής: Τζήλος (Ευθυμιάδης, Γκόγκας)

ΒΕΡΟΙΑ: (Ελευθερόπουλος) Καντιμοίρης, Μπράβο, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Μαλόν (86' Νέτο), Σιόντης, Άρτσε (79' Καϊκούτ), Μαγέφσκι (61' Αμπντούν), Ναζλίδης, Γιουσούφ, Ανάκογλου

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: (Μάντζιος) Μοσχονάς, Μανωλάς, Μαχαμάτ, Μίνγκας, Γιάχιτς, Στάθης, Γιακουμάκης, Μπεν (46' Ατζαγκούν, 68' Παππάς), Μερεμπασβίλι, Μεντί, Τοπί (84' Τσουρικόφ)