Έχασε με 2-1 από την Κέρκυρα στο πρώτο φιλικό η Βέροια (φωτορεπορτάζ)

veria2014

Ένα καλό ξεμούδιασμα ήταν για την Βέροια το φιλικό με την Κέρκυρα στο οποίο έχασε με 2-1. Ήταν το πρώτο τεστ για τον Χοσέ Γκρανέρο στο οποίο δεν είχε στην διάθεσή του παίκτες όπως ο Καλί, ο Αμαραντίδης, ο Μαλόν και χρησιμοποίησε πολλά νέα παιδιά. Ήταν ένα ματς που δεν προσφέρεται για συμπεράσματα πλην της άποψης που θα σχηματίσει ο Ισπανός τεχνικός για τα παιδιά της Κ20.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, χωρίς αξιόλογες φάσεις στις δυο περιοχές. Ο Γκρανέρο παρέταξε την ομάδα με 4-2-3-1 με τον Μπεν στην κορυφή και τους Καλτσά, Μπαργκάν στα άκρα. Η Βέροια πίεσε σε όλους τους χώρους, βγήκε πολλές φορές ταχύτατα μπροστά αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει. Εκδήλωσε τις επιθέσεις της κυρίως με σουτ έξω απο την περιοχή. Από την άλλη, αμυντικά δεν επέτρεψε στην Κέρκυρα να απειλήσει. Η μόνη απειλή των Κερκυραίων ήταν ένα φάουλ στο 33' του Σίκιμιτς, που μετά την απόκρουση του Καντιμοίρη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές. Η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ μόλις στο 49', με απευθείας κτύπημα φάουλ του Ομπράντοβιτς. Στο 58' ο Μάνος βγήκε μόνος αλλά τον έκοψε με τα πόδια ο αντίπαλος τερματοφύλακας ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Τσιάμης έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή αποκρούοντας σουτ αντιπάλου. Στο 70' η Κέρκυρα εκμεταλλεύτηκε την λάθος συνεννόηση Τσινάρ - Παρσόπουλου και με σουτ του Ομπράντοβιτς έγραψε το 2-0. Στο 82' η Βέροια μείωσε με κεφαλιά του Μάνου μέσα απο την μικρή περιοχή.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης (46' Τσινάρ), Όστοϊτς (72' Αλιατίδης), Βέρτζος (46' Τσιάμης), Κατσούλης (46' Μουρατίδης), Ουνγιαλίδης (46' Παρσόπουλος), Βεργώνης (72' Κουκουράκης), Βάσκες (46' Παπαδόπουλος), Καλτσάς (46' Μαμαντού), Μπαργκάν (56' Ντόγος), Παυλίδης (46' Εσπάρθα), Μπεν (46' Μάνος).

Κέρκυρα: Σέτκους, Βλάχος, Κανακούδης, Ραπτάκης, Βενέτης, Κρητικός, Μαραγκός, Κοντός, Χαβίτο, Ρόχας, Σίκιμιτς.
Αγωνίστηκαν και οι: Κουτσαβασίλης, Παρασκευαΐδης, Ζορμπάς, Ομπράντοβιτς, Γκόμες, Καραγιαννίδης, Νάγιαρ, Αρμένης, Ντιμιτρόφσκι.