Έρχεται ο Μαλονγκά, φεύγει ο Μπεν

molonga

Μετά την πρόσληψη του Χοσέ Γκρανέρο στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας, η «βασίλισσα» έχει ήδη πραγματοποιήσει τρεις μεταγραφές. Την Πέμπτη (10/7) αναμένεται και η τέταρτη κατά σειρά προσθήκη. 

Συγκεκριμένα, ο Ντομινίκ Μαλονγκά θα φτάσει σήμερα στην Ελλάδα και θα ταξιδέψει στην πόλη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο. 

Να θυμίσουμε πως ο 25χρονος Γάλλος επιθετικός που αγωνίστηκε πέρσι στη Μούρθια (28 συμμετοχές και πέντε γκολ), ήταν προσωπική επιλογή του Ισπανού τεχνικού και του άμεσου συνεργάτη του, Κίκε Ερνάντεθ. 

Στην Βέροια αναμένεται εντός των επόμενων ημερών και Ισπανός στόπερ, όμως από την ΠΑΕ δε διαρρέει αυτή τη στιγμή το όνομά του.

Όσον αναφορά το θέμα του Μοχάμεντ Μπεν, ο 25χρονος επιθετικός έφτασε στην Βέροια, έτσι ώστε να υπάρξουν σήμερα ουσιαστικές εξελίξεις με την υπόθεσή του. 

Για τον πρώτο σκόρερ της «βασίλισσας» στο περσινό πρωτάθλημα, έχουν εκφράσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον τους ομάδες από την Ελλάδα, αλλά και ομάδες από το εξωτερικό (π.χ. Λέστερ), οπότε και θα αποσαφηνιστεί οριστικά το μέλλον του.