Επιστροφή στις νίκες θέλει με Αιγάλεω η Βέροια

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες, θα παραταχθεί την Κυριακή στο Αιγάλεω η Βέροια. Η "Βασίλισσα" έχει μείνει χωρίς νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια και για να μην χαθεί άλλο έδαφος, στο κυνήγι της κορυφής, θα προσπαθήσει να επιστρέψει με το...τρίποντο.

Η αποστολή

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία της Βέροιας για το Κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με το Αιγάλεω. Εκτός αποστολής είναι και αυτή την εβδομάδα, για διαφορετικό λόγο, ο Λάμπρος Ταΐρης. Ο μέσος της Βέροιας εξέτισε μεν την ποινή του αλλά όλη την εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ο προπονητής του τον άφησε στην Βέροια.

Κατά τα λοιπά, ο Κώστας Γεωργιάδης μετά την τελευταία προπόνηση επέλεξε τους: Βοσνιάδη, Μουχάλη, Γεωργιάδη, Λεφίδη, Καραγιάννη, Μπλέτσα, Μαραγκό, Πολίτη, Ζούρκο, Στάμου, Βεργώνη, Μεληκιώτη, Μανιώτη, Πολύζο, Παυλίδη, Κανούλα, Πέντα, Πόζογλου, Πασά.

Δηλώσεις Βοσνιάδη

Μιλώντας για το ματς κόντρα στο Αιγάλεω, ο τερματοφύλακας της Βέροιας Παναγιώτης Βοσνιάδης σημείωσε: «Παίζουμε με μια ιστορική ομάδα, σε μια δύσκολη έδρα. Στόχος μας είναι να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό πλάνο που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Δεν υποτιμούμε τον αντίπαλο, ξέρουμε ότι έχει καλή ομάδα όμως ο καθένας μας μέσα από τον ρόλο του, θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε την Βέροια στη νίκη».