Η ώρα της στέψης για την Βέροια

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με βαθμολογικές απώλειες. Βρέθηκε να κυνηγάει τον Άρη Παλαιοχωρίου αλλά όταν έκανε το επιτυχημένο σερί της, έφτασε στην κορυφή και έμεινε μόνη της από τότε έως σήμερα. Είχε τις ευκαιρίες να δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε. Παρόλα αυτά, η Βέροια μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος είναι μόνη πρώτη και κρατά την τύχη στα χέρια της. 

Την Κυριακή, η Βέροια παίζει την σεζόν στον Εύοσμο απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Αγροτικό Αστέρα. Βρίσκεται δυο βαθμούς μπροστά από την Τρίγλια και τρεις από το Παλαιοχώρι. Για να κατακτήσει τον τίτλο, της αρκεί και η ισοπαλία. Το ματς είναι τελικός πρωταθλήματος και έτσι αντιμετωπίζεται από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Η Βέροια είναι κλάσης ανώτερη από τον αντίπαλο αλλά σε ματς που έχουν χαρακτήρα τελικού, χρειάζεται προσοχή για να μην δημιουργηθεί...ατύχημα. Παίζοντας σύμφωνα με τις δυνατότητες της η Βέροια δεν θα έχει προβλήματα και θα πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται για να φορέσει το...στέμμα της.

Το πρόγραμμα

Αγρ. Αστέρας - Βέροια

Αμύνταιο- Κουφάλια

Μακεδονικός- Τρίγλια

Αγκαθιά- Λαγκαδάς 

Γιαννιτσά- Αριδαία 

Εδεσσαϊκός- Παλαιοχώρι 

Κύμινα- Μελιτέας