"Πεντάσφαιρη" η Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Στις νίκες επέστρεψε η Βέροια. Επικράτησε με 5-3 του Μελιτέα ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Η Βέροια καρδιοχτύπησε τους φιλάθλους της στο πρώτο μέρος όταν δέχθηκε δυο γκολ από τον Μελιτέα σε αντιπεθέσεις αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν καταιγιστική και έφτασε σκορ ασφαλείας.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια ήταν ανώτερη. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε περισσότερες ευκαιρίες αλλά πήγε στα αποδυτήρια ισόπαλη 2-2 με τον Μελιτέα διότι εκτέθηκε δυο φορές στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς σημειώθηκε στο 20’ όταν ο Μπάτμας μπήκε ωραία από δεξιά και έβγαλε τη μπάλα στην καρδιά της Βεροιώτικης άμυνας, όπου οι Ρωμαίος και Ντώνος δεν κατάφεραν να τη στείλουν στα δίχτυα.

Η Βέροια άνοιξε το σκορ στο 28’. Ο Μπλέτσας με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Σκαθαρούδη από δεξιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (δείτε το γκολ)

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Μελιτέας έπιασε την άμυνα της Βέροιας στον ύπνο. Στο 29’ ο Ρωμαίος βγήκε από δεξιά, μπήκε στην περιοχή της Βέροιας και με σουτ έγραψε το 1-1.

Το γκολ του αντιπάλου δεν πτόησε την Βέροια. Στο 30’ έφτασε στο γκολ με τον Κανούλα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ 

Στο 33’ ο Μούχαλης έκανε την σέντρα, ο Μπλέτσας πήρε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας απόκρουσε πάνω στην γραμμή (δείτε την φάση)

Στο 37’ ο Μελιτέας εκμεταλλεύτηκε για δεύτερη φορά την ολιγωρία της Βέροιας σε αντεπίθεση. Ο Τσώτσος μπήκε από δεξιά πάσαρε στον Ρωμαίο και αυτός με σουτ σημείωσε το 1-2.

Άμεσα απάντησε και η Βέροια. Στο 39’ ο Σκαθαρούδης έκανε την σέντρα και ο Κανούλας με κεφαλιά σημείωσε το 2-2 (δείτε την ισοφάριση)

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια άσκησε πίεση στον αντίπαλο και πολύ σύντομα οι προσπάθειές της έφεραν καρπούς. Στο 53' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γεωργιάδης επειδή εμπόδισε εκτέλεση φάουλ και λίγο αργότερα η Βέροια έφτασε στο 3-2. 

Στο 55' ο Κανούλας πάσαρε στον Μπλέτσα και ο τελευταίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (δείτε το γκολ)

Στο 61' η Βέροια έφτασε κοντά στο τέταρτο γκολ αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Κανούλας αφού πέρασε τους αμυντικούς του Μελιτέα, βγήκε μόνος αλλά ο Μπερμπερίδης απόκρουσε και έσωσε την εστία του. 

Στο 68' η Βέροια σημείωσε και τέταρτο γκολ. Ο Λεφίδης "έσπασε" την μπάλα στον Κανούλα και αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (δείτε το γκολ)

Στο 73' η Βέροια έφτασε κοντά στο 5ο γκολ. Ο Χατζάρας πάσαρε στον Κανούλα αλλά αυτός δεν κατάφερε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 77' όμως ο Κανούλας σημείωσε το 5-2. Ο Μούχαλης έκανε την σέντρα και ο Κανούλας με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (δείτε το γκολ)

Ο Μελιτέας μείωσε στο 85' με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδόπουλος από τον Μαραγκό και εκτέλεσε εύστοχα ο Ρωμαίος (δείτε την εκτέλεση του πέναλτι)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχούλιας (Παπαδόπουλος, Μιχτατίδης)

ΒΕΡΟΙΑ: (Θεοδοσιάδης) Μπλατσιώτης, Μούχαλης, Λεφίδης (82' Ιωάννου), Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας (63' Καράμπελας), Κανούλας (78' Ζυγκερίδης), Σκαθαρούδης (69' Χατζάρας), Τσικόπουλος.

ΜΕΛΙΤΕΑΣ: (Τσιλεμάνης) Μπερμπερίδης, Αγγέλου (63' Ζώχιος), Γεωργιάδης Γιώσης, Κάσα, Μπάτμας (82' Παπαδόπουλος), Ντώνος (73' Παπασωτηρίου), Ρωμαίος, Σοβισλής, Τσώτσος, Σεκκουλίδης.

{jlex}flickr:72157699943998812{/jlex}

Αποτελέσματα

Ολυμπιακός Κυμίνων - ΠΑΟ Κουφαλίων 0-0
Βέροια - Μελιτεύς Μελίτης 5-3
Άρης Παλαιοχωρίου - Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου 0-1
Αλμωπός Αριδαίας - Εδεσσαϊκός 0-0
Λαγκαδάς - ΑΣ Γιαννιτσά 1-3
ΠΟ Τρίγλιας - Νίκη Αγκαθιάς 0-0
Ερμής Αμυνταίου - Μακεδονικός 1-1

Βαθμολογία

1 Νίκη Αγκαθιάς 12
2 Άρης Παλαιοχωρίου 12
3 Γιαννιτσά 12
4 Τρίγλια 11
5 Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου 10
6 Βέροια 9
7 Αλμωπός Αριδαίας 9
8 Μακεδονικός 8
9 Εδεσσαϊκός 8
10 Λαγκαδάς 7
11 Μελιτεύς Μελίτης 4
12 Ολυμπιακός Κυμίνων 4
13 Ερμής Αμυνταίου 3
14 ΠΑΟ Κουφαλίων 3