Ισόπαλη στην Αριδαία με τον Αλμωπό η Βέροια

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Βέροιας με τον Αλμωπό στην Αριδαία. Η "Βασίλισσα" άνοιξε το σκορ αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Νίκου Παπανώτα θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ αλλά δεν βρήκε στόχο στις ευκαιρίες που της δόθηκαν.

Σε ένα μέτριο και μοιρασμένο πρώτο μέρος, η Βέροια βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και πήρε προβάδισμα. Στο 44' ο Κυριακίδης επιχείρησε μακρινό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αλμωπού. Αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή της Βασίλισσας, η οποία δεν κατάφερε να δημιουργήσει άλλες απειλές στο πρώτο 45λεπτο.

Το ίδιο ισχύει και για τον Αλμωπό, ο οποίος είχε ως καλύτερη φάση, μια κεφαλιά του Ξόμπλιου στο 13' που κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αλμωπός απείλησε στο 55' με ισοφάριση. Ο Κιουλτζόπουλος έκανε την σέντρα και ο Σαμαρόπουλος σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι. Στο 63' ο Αλμωπός έφτασε στην ισοφάριση. Ο Λ. Ελευθεριάδης ανατράπηκε από τον Μουρατίδη, ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι και ο Ξόμπλιος με εύστοχο χτύπημα έγραψε το 1-1.

Στο 77' η Βέροια βρέθηκε κοντά στο γκολ. Ο Μπλέτσας βρέθηκε σε κοντινή θέση εκτέλεσης αλλά δεν έκανε καλό σουτ κι έστειλε την μπάλα άουτ. Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Μπλέτσας και στο 79' όταν βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μένιο και ο τερματοφύλακας του Αλμωπού απόκρουσε.

Στο τελευταίο εξάλεπτο, η Βέροια συνέχισε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής, με δεύτερη κίτρινη, του Μουρατίδη.

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Μωυσιάδης, Φαλτάκ)

ΑΛΜΩΠΟΣ: Μένιος, Κυριακίδης (87' Μούλας), Κιουλτζόπουλος, Τζημογιάννης, Σαμαρόπουλος, Ελευθεριάδης Γ. (60' Μεντί), Ρικάρντο, Ασλαμπάλογλου, Ξόμπλιος (82' Στογιαννίδης), Μεντής (76' Πολύζος), Ελευθεριάδης Λ.

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Ζούρκος, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μισαηλίδης, Μπλέτσας (90+ Τσουλχάι), Βεργώνης, Κυριακίδης (82' Ζυγκερίδης), Τσικόπουλος (90' Μυλωνάς), Μπακάλης.

Αποτελέσματα

Άρης Παλαιοχωρίου-ΠΑΟ Κουφαλίων 4-2
Αλμωπός Αριδαίας-Βέροια 1-1
ΑΠΕ Λαγκαδά-Ολυμπιακός Κυμίνων 1-0
ΠΟ Τρίγλιας-Μελιτέας Μελίτης 2-0
Ερμής Αμυνταίου-Αγροτικός Αστέρας 0-3
Μακεδονικός-Εδεσσαϊκος 1-0
Νίκη Αγκαθιάς-ΑΣ Γιαννιτσά 2-0

Βαθμολογία

1 ΠΟ Τρίγλιας  10
2 Νίκη Αγκαθιάς 10
3 Άρης Παλαιοχωρίου  9
4 ΑΠΕ Λαγκαδά  7
5 ΑΣ Γιαννιτσά  6
6 Μακεδονικός   6
7 Βέροια   5
8 Αλμωπός Αριδαίας 5
9 Αγροτικός Αστέρας 4
10 Εδεσσαϊκός  4
11 Μελιτέας Μελίτης 4
12 Ολυμπιακός Κυμίνων  3
13 Ερμής Αμυνταίου  2
14 ΠΑΟ Κουφαλίων  1