Παπανώτας: "Οι χαμένες ευκαιρίες το παράπονό μου"

Μετά το παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑ με τα Γιαννιτσά (1-0) οι προπονητές των δυο ομάδων Νίκος Παπανώτας και Δημήτρης Τομπάζης παραχώρησαν κοινή συνέντευξη τύπου, στην οποία σε γενικές γραμμές συμφώνησαν για την εικόνα του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα δήλωσαν:

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μια γειτονική ομάδα που το έκανε πιο δύσκολο το γεγονός ότι στις πρεμιέρες των πρωταθλημάτων όλα είναι ανοιχτά, αλλά και το ότι οι ομάδες στα πρώτα παιχνίδια δεν βρίσκονται στην φόρμα που θα ήθελαν. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς ήμασταν αυτοί που είχαμε τον έλεγχο και ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα τέρμα, ενώ στην επανάληψη η απόδοσή μας δεν είχε την διάρκεια που θα θέλαμε, ούτε και τα τελειώματα μας στις φάσεις ήταν αυτά που έπρεπε, όμως είμασταν η ομάδα που είχε τις πιο πολλές ευκαιρίες, και σε αυτό το διάστημα. Οι πολλές ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ και αυτό είναι το παράπονό μου. Δικαιολογώ όμως τους παίκτες μου γατί όπως προείπα είναι τα πρώτα παιχνίδια. Όπως και τα Γιαννιτσά έτσι και μεις είμαστε μια νέα ομάδα και προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για την παρουσία του στο γήπεδο και την βοήθεια που έδωσε στους παίκτες, οι οποίοι με την νίκη τους έδωσαν ένα χαμόγελο, που έλειπε τον τελευταίο καιρό από τα χείλη τους.»

ΔΗΜ. ΤΟΜΠΑΖΗΣ: «Συγχαρητήρια στην ΒΕΡΟΙΑ για την νίκη της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι με φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και τις δυο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ήταν καλύτερη η ΒΕΡΟΙΑ και ευτύχησε να πετύχει το γκολ που έκρινε την συνάντηση ενώ στο Β΄ημίχρονο εμείς σταθήκαμε καλύτερα όμως μας έλειπε το γκολ. Ίσως στη φάση του Καραγιάννη δινόταν πέναλτι που ήταν, τα πράματα να ήταν διαφορετικά. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, οι οποίοι εάν συνεχίσουν με τέτοια αγωνιστική συμπεριφορά δεν θα έχουνε πρόβλημα στο πρωτάθλημα».