Ηλιάδης: "Πήραμε μια σημαντική νίκη" - Πετρόπουλος: "Χάσαμε δίκαια" (βίντεο)

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη επί του Ιωνικού Ιωνίας, ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Ηλιάδης. Συγκεκριμένα, μετά το ματς δήλωσε:

"Παίζαμε με έναν αντίπαλο φορμαρισμένο και καλά προπονημένο, μια νεανική ομάδα που βελτιώθηκε σημαντικά κατά την διάρκεια της χρονιάς σε πολλά κομάτια. Εμείς προερχόμασταν από δυο καλά αποτελέσματα. Έχουμε βρει καλό ρυθμό αλλά σήμερα ήμασταν σε πολύ μέτρια ημέρα. Η εμπειρία να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις, μας βοήθησε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη, η οποία ήταν πάρα πολύ σημαντική και για τον δικό μας στόχο που είναι η παραμονή".

Ο κ. Πετρόπουλος, προπονητής του Ιωνικού Ιωνίας σχολίασε: "Χάσαμε δίκαια. Ήρθαμε με σκοπό να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν πολύ άστοχοι στις βολές και στα λέι απ. Αμυντικά ήμασταν σε καλή ημέρα και αρκετά συγκεντρωμένοι.Όταν μπροστά δεν βάζεις, δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις όταν ο αντίπαλος είναι καλός, έμπειρος και διαβασμένος. Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, έχουμε βατό πρόγραμμα και θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα μου θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της που είναι η παραμονή στην κατηγορία".