Logo

Μπέκας: "Ο Κωτσόπουλος θα είναι πάντα στις καρδιές μας"

Ολοκληρώθηκε και τυπικά σήμερα (29-1) η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Κώστα Κωτσόπουλου από τον Φ.Α.Σ. Νάουσα στον Ατρόμητο Αθηνών.

Ο πρόεδρος του Φ.Α.Σ. Νάουσα, κ. Αποστόλης Μπέκας, δήλωσε: «Ευχόμαστε στον Κώστα Κωτσόπουλο κάθε επιτυχία στο μεγάλο βήμα που κάνει στη νέα του ομάδα τον Ατρόμητο Αθηνών, μία από τις καλύτερες ομάδες της χώρας μας. Ο Κώστας έχει το ταλέντο, έχει το ήθος και την ποδοσφαιρική παιδεία να φτάσει ψηλά.

Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας, θα είναι για πάντα στις καρδιές των Ναουσαίων και κομμάτι της ιστορίας του Συλλόγου μας.

Η ιστορική ομάδα μας μετά από πολλά χρόνια δίνει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστή της να αγωνιστεί στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία και ασφαλώς πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός. Ο Φ.Α.Σ. Νάουσα, η ομάδα που έβγαλε πολλούς από τους καλύτερους σύγχρονους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σε μεγάλες ομάδες και στην εθνική ομάδα, δηλώνει και πάλι παρών φιλοδοξώντας να δώσει την ευκαιρία σε νέους με ταλέντο, ήθος και αγάπη για το ποδόσφαιρο να φτάσουν ψηλά. Αυτό είναι και το όραμά μας, να δημιουργήσουμε μία σύγχρονη, νοικοκυρεμένη και ανταγωνιστική ομάδα που να δίνει ευκαιρίες σε Έλληνες ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο τους και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να τιμήσουν τη βαριά φανέλα της Νάουσας, όπως το έκανε ο Κώστας Κωτσόπουλος».

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb