Logo

Διαμαρτυρία για την διαιτησία από την Αλεξάνδρεια

Διαμαρτυρία για την κυριακάτικη διαιτησία εκφράζει με ανακοίνωση της η Αλεξάνδρεια. Συγκεριμένα σημειώνει:

"Έχουμε μάθει πως όταν ορίζεται διαιτησία , ορίζεται για να μπορεί να τηρεί εντός του αγωνιστικού χώρου την ισονομία ανάμεσα στις δυο ομάδες που αγωνίζονται.

Προφανώς και οι διαιτητές του αγώνα μας ,κ.κ Τσέτσιλας Κωνσταντίνος και ο Στεφούλης Αθανάσιος, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και με αντίπαλο την ομάδα του Άρη Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής είχαν άλλη άποψη για το θέμα και μάλλον διαφορετική αντίληψη το πώς διεξάγεται ένας αγώνα στα ίσια.

Εμείς για ακόμη μια φορά νιώθουμε τον ποδοσφαιρικό μας «βιασμό» καθώς για ακόμη μια Κυριακή γινόμαστε μάρτυρες των λάθος επιλογών των διαιτητών , με αποτέλεσμα η ομάδα μας να χάνει βαθμούς που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Οι κ.κ. διαιτητές του τελευταίου επίσημου αγώνα μας , μας στέρησαν τους βαθμούς που αξίζαμε , βαθμούς που τόσο πολύ είχαμε ανάγκη καθώς δεν καταλόγισαν πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ μας σε φάση αντεπίθεσης με τον παίκτη μας κ. Μυλωνά.

Επίσης κατά την επίτευξη του 2ου τέρματος της αντίπαλης ομάδας έγινε καταφανέστατο φάουλ υπέρ του τερματοφύλακα της ομάδας μας, χωρίς το διαιτητικό δίδυμο να καταλογίζει την ποινή.

Αυτά και πολλά ακόμη που μπορούμε να σας αναφέρουμε μας βάζουν σε πολλές σκέψεις, τι τελικά εκπροσωπούμε και τι ακριβώς θέλουμε.

Για το αληθές των γεγονότων σας προσκομίζουμε και το ανάλογο υλικό (dvd) , ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για όλα όσα παραπάνω έχουμε αναφέρει.

Το παρόν έγγραφο θα αποσταλεί σε όλα τα ΜΜΕ και θα κοινοποιηθεί και στην επιτροπή διαιτησίας καθώς και στην ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με τέτοιου είδους ανακοινώσεις , αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κάνουμε όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε προκειμένου να προστατεύουμε την ομάδα μας με κάθε δυνατό και νομικό τρόπο". 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb