Τι δήλωσαν οι προπονητές μετά το Νάουσα - Καρίτσα

Μετά τη λήξη του αγώνα Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ- Α.Ε. Καρίτσας, οι προπονητές και ποδοσφαιριστές έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Οι δηλώσεις των προπονητών

Μιχάλης Ζιώγας (Α.Ε. Καρίσας): «Εμείς σήμερα ήρθαμε εδώ με πάρα πολλά προβλήματα και θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την προσπάθεια, μία προσπάθεια η οποία θα μπορούσε να μας δώσει τουλάχιστον έναν βαθμό. Η αναγκαστική αλλαγή του Τασίδη και οι ελλείψεις που είχαμε δεν μου έδωσε και προσωπικά το περιθώριο να ελιχθώ από τον πάγκο και να βοηθήσω την ομάδα περισσότερο. Είχαμε παιδιά τα οποία ήταν 15 και 16 χρονών, παιδιά τα οποία δεν έχουν εμπειρίες, όπως ο νεαρός Παρασκευάς, ο οποίος είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, δεκαοκτώ χρόνων, πήρε το βάπτισμα του πυρός, ανταποκρίθηκε και έδειξε ότι έχει μέλλον στο ποδόσφαιρο. Εμείς θα προσπαθήσουμε, είμαστε πραγματικά στεναχωρημένοι. Παίξαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, μία ιστορική ομάδα και πραγματικά της εύχομαι στο μέλλον να βρει το δρόμο της και να παίξει εκεί που πραγματικά της αξίζει. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανασυνταχθούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε στο τέλος. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο και εύχομαι το καλύτερο».

Βασίλης Ασλανίδης (Φ.Α.Σ. Νάουσα): «Χαίρομαι που έχω δίπλα μου έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και σε ήθος και σε προσφορά, τον κ. Ζιώγα, του όποιου δήλωσα ότι υπήρξα και θαυμαστής όταν έπαιζε ποδόσφαιρο. Σχετικά με τον αγώνα, ήταν ένας αγώνας τον οποίο το είδαμε σωστά, απέναντι σε μία ομάδα που έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές, μία ομάδα που ήρθε εδώ να παλέψει το παιχνίδι με όσες δυνάμεις είχε και νομίζω ότι ως έναν βαθμό στάθηκε πολύ καλά διότι ήταν και σε πολύ καλή μέρα και ο τερματοφύλακας της. Εμείς προσπαθήσαμε, νομίζω ότι δικαιούμασταν τη νίκη με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι, γιατί είχαμε ευκαιρίες, ανταποκριθήκαμε σε πολλά από αυτά που έχω ζητήσει, αν και είμαι λίγες ημέρες στην ομάδα. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπου δεν υπάρχει εύκολος αγώνας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μπορέσουμε να δούμε καλύτερα τη συνέχεια και να βοηθήσουμε την ομάδα ακόμα περισσότερο. Νομίζω ότι με τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουμε και με τους έμπειρους, μέσα από τη δουλειά μπορούμε να βγάλουμε ένα πολύ καλό σύνολο που θα παίξει και καλό ποδόσφαιρο και θα παίρνει τους βαθμούς που θέλουμε. Επειδή στη βαθμολογική θέση των ομάδων καμία δεν έχει μείνει πίσω, όλες οι ομάδες προσπαθούμε, γι’ αυτό ο ρόλος μας είναι δύσκολος και θέλει πάντα προσοχή. Δεν υπάρχει, επαναλαμβάνω, ούτε εύκολο ούτε δύσκολο παιχνίδι».

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών

Παρασκευάς Λυκούργος (Α.Ε. Καρίτσας): «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω, ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος για τη σωτηρία της ομάδας μας».

Νίκος Περηφανόπουλος (Φ.Α.Σ. Νάουσα): «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καρίτσας για την προσπάθεια που έκαναν και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια. Πάνω απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Έπρεπε να διαχειριστούμε την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο. Κάναμε το παιχνίδι μας, το γκολ δεν ερχόταν, λίγο έλειψε να το πληρώσουμε κιόλας, αλλά ευτυχώς με την προσπάθεια που κάναμε και με την πίστη που είχαμε ότι θα κερδίσουμε, ήρθε το γκολ στο 80’ και καταφέραμε τελικά να πάρουμε τους πολυπόθητους βαθμούς. Έχουμε μια δύσκολη συνέχεια. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να πετύχει η ομάδα μας γρήγορα τους στόχους της».