Logo

Πήρε ισοπαλία, μπορούσε και νίκη στον Λαγκαδά η Νάουσα

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Νάουσας στο Λαγκαδά. Η εκτός από την ισοφάριση, έχασε και ευκαιρία να πάρει το ματς και να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Χιντατσέλι, όμως τον τελευταίο λόγο είχε η ομάδα της Νάουσας, όπου στο 61’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Κυζιρίδη. Μάλιστα, λίγο έλειψε να κάνουν την ανατροπή οι Ημαθιώτες, αφού στο 71’ ο Χατζόπουλος εκτέλεσε πέναλτι, όμως ο Ράτζα το απέκρουσε.

Η Νάουσα στο πρώτο μέρος είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες. Στο 12' ο Κυζιρίδης πλάσαρε άουτ από θέση τετ α τετ ενώ στο 20' κεφαλιά του Κωτσιόπουλου από την μικρή περιοχή πέρασε άουτ.


ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Κατηκαρίδης): Ράντζα, Αγριμάκης, Τριανταφυλλίδης, Καραμανλής, Μπάρμπας, Εππας, Ταχματζίδης (65’ Μουχάλης), Σταμπουλής, Αγγελούδης (58’ Ζαμαψής), Αθανασιάδης (72’ Κατσαρός), Χιντασέλι.

ΝΑΟΥΣΑ (Χριστοφορίδης): Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Μουρατίδης, Τούφας, Μουρίκι (80’ Μαντός), Παντζαρτζίδης (86’ Ντινόπουλος), Κωτσόπουλος, Κυζιρίδης (83’ Γιαννόπουλος), Χατζόπουλος (71’ Νίκου).

Πηγή: http://www.mikriliga.com 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb