Logo

Προηγήθηκε αλλά έχασε η Αλεξάνδρεια

Νίκη με ανατροπή για τον ΑΟ Καρδίας, που επικράτησε με 2-1 της Αλεξάνδρειας. Το συγκρότημα από την Ημαθία διέκοψε ένα σερί δύο νικών (τριών αγώνων χωρίς ήττα) και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής. Το παιχνίδι είχε δραματικό χαρακτήρα και ομολογουμένως οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο της Νέας Ραιδεστού, αποχώρησαν «γεμάτοι» από την αναμέτρηση που παρακολούθησαν.

Οι Ημαθιώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν στο σκορ με τον Σκλιοπίδη, είχαν τις ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ, όμως ο ΑΟΚ ανέβηκε στο δεύτερο 45λεπτο (βοήθησαν σημαντικά και οι αλλαγές από τον πάγκο) και με δύο τέρματα στο 67′ και στο 83′ πήρε το πολύτιμο τρίποντο. Δείγμα της υπεροχής του Φίλιππου στο πρώτο μέρος, ήταν τα δύο δοκάρια των Κόλα και Σκοπελίτη (με απευθείας κόρνερ!), το ωραίο γυριστό σουτ του Μυλωνά από το ύψος του πέναλτι που κατέληξε μόλις άουτ, το εξ επαφής σουτ του Σκλιοπίδη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι κι όλα αυτά πριν το γκολ του τελευταίο που σημειώθηκε στο 20′!

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, οι «πράσινοι» της Καρδίας ισορρόπησαν το παιχνίδι και σταδιακά κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Παρ όλα αυτά, ο Φίλιππος θα μπορούσε και πάλι να πετύχει δεύτερο τέρμα, το φάουλ όμως του Αργυρίου στο 53′ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Παναγιωτίδης. Στο 67′ οι γηπεδούχοι άλλαξαν ωραία τη μπάλα στα δεξιά, ο Ξανθόπουλος μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε την πάσα προς το ύψος του πέναλτι και ο Μανιός που είχε περάσει ως αλλαγή ισοφάρισε για την ομάδα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους...υπνωτισμένους Ημαθιώτες και αφού ο Νικολόπουλος προειδοποίησε στο 76΄ με ένα εξ επαφής σουτ, στο 83′ και σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, ο Ξανθόπουλος έκανε την ασίστ στον Γιαννιώτη («χρυσή» αλλαγή για τον ΑΟΚ) ο οποίος με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στο 86′ ο ρέφερι της συνάντησης απέβαλε τον Φίλιππο Σκοπελίτη με απευθείας κόκκινη κάρτα (η 2η αποβολή φέτος για τον μέσο των «πρασίνων»), για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

ΑΟ Καρδίας : Παναγιωτίδης, Τοπαλίδης (72′ Γιαννιώτης), Βασιλειάδης, Μπιμπισίδης, Πολύζας, Δημητρακόπουλος, Χότζα (38′ Καρυδόπουλος), Βελισσάρης (46′ Μανιός), Βερνάρδος (66′ Τσελέπης), Νικολόπουλος, Ξανθόπουλος.

Φίλιππος Αλεξάνδρειας : Καρακούτσης, Κόλα, Αργυρίου, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Σκλιοπίδης, Δημητρουλόπουλος (71′ Καρατζάογλου), Μπενίσκος (67′ Ραχήμ), Σκοπελίτης, Μυλωνάς, Αβραμόπουλος (87′ Κούμπουλα).

Πηγή: Sportime24

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb