Logo

Έχασε από τον Ηρακλή η Νάουσα

Την ήττα με 1-2 γνώρισε από τον Ηρακλή η Νάουσα. Ο Ηρακλής προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο και διατήρησε το προβάδισμά του στο δεύτερο μέρος.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε για τη Νάουσα στο 4΄ όταν ο Ζούρκος αιφνιδίασε την αμυντική διάταξη του Ηρακλή και βρέθηκε ενώπιον του Βοσνιάδη, ο οποίος απομάκρυνε σωτήρια το σουτ του.

Η σειρά του Ηρακλή να χάσει κλασική ευκαιρία δόθηκε στο 13΄, όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Παπαδόπουλος πιάνει κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ από το δεύτερο δοκάρι της εστίς των γηπεδούχων.

Στο 27΄ο Πτηνόπουλος ευνοήθηκε από την τύχη, καθώς από τα δεξιά επιχείρησε σέντρα για το δεύτερο δοκάρι, η πορεία της μπάλας τον ευνόησε, καθώς κατέληξε στο δεξιό «Γ» της εστίας του Γρηγοριάδη και έγινε το 0-1.

Μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Παπαδόπουλου, στο 39΄, ο Ρόβας στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός υποδεικνύει οφσάϊντ.

Την επόμενη φορά που «κτύπησε» και πάλι ο Ρόβας, το γκολ μέτρησε. Στο 41΄, για πολλοστή φορά ο Παπαδόπουλος έκανε το μπάσιμο και «σέρβιρε» στον Ρόβα, ο οποίος πέτυχε το 0-2.

Αιφνιδιάστηκε, αλλά κράτησε

Μολονότι το δεύτερο ημίχρονο άρχισε πολύ αρνητικά για τον Ημίθεο, με το γκολ του Κωτσόπουλου για τους γηπεδούχους από λάθος εκτίμηση του Βοσνιάδη, η γνωστή συντηρητική τακτική που ακολουθεί η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη από τα μισά των δευτέρων ημιχρόνων, προκειμένου να διατηρήσει το υπέρ της σκορ και τις φυσικές δυνάμεις της, απέδωσε και ο «Γηραιός» κράτησε το πολύτιμο 1-2.

Μόλις στο 47΄, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, ύστερα από λάθος εκτίμηση του Βοσνιάδη, για να γίνει το 1-2.

Στο 51΄ ο Κωτσόπουλος απειλεί και πάλι, μπαίνει μόνος στην περιοχή, περνά και τον Βοσνιάδη για να σώσει σε κόρνερ το γύρισμά του προς την κενή εστία ο Κυριακίδης.

Στο 73΄ πρώτη καλή περίπτωση για τον Ηρακλή στο δεύτερο μέρος, καθώς ο Αντώνης Αθανασίου πιάνει πολύ επικίνδυνο σουτ εκτός περιοχής και με δυσκολία βγάζει σε κόρνερ ο γκολκίπερ Γρηγοριάδης.

Στο 89΄ ο Ηρακλής έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Μούδιος αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη, για σκληρό φάουλ.

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος (46΄ Παντζαρτζίδης), Μουρίκι (84΄ Καψάλης), Κυζιρίδης (85΄ Νίκου), Κωτσόπουλος, Χατζόπουλος (77΄ Ντινόπουλος), Περηφανόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Α. Αθανασίου, Π. Αθανασίου, Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (72΄ Μούδιος), Ρόβας (85΄ Κρυστάλλης), Παπαδόπουλος.

πηγή: http://bluearena.gr  

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb