Logo

Συλλυπητήριο μήνυμα της Νάουσας για τον θάνατο του Νικηφόρου Μάντζου

Το Δ.Σ. του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ εκφράζει τη θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο του Νικηφόρου Μάντζου. "Ο αγαπητός Φόρης υπήρξε δραστήριο μέλος του συλλόγου μας και παρά τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας. Θα είναι για πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ και παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς στο ποδόσφαιρο της πόλης μας. Θερμά συλλυπητήρια στη οικογένειά του. Καλό παράδεισο" αναφέρει η ανακοίνωση της Νάουσας.

Τα νέα της προπόνησης

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Γιαννακοχωρίου, ολοκληρώθηκε σήμερα (18-11) η προετοιμασία του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ για τον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με την μπάλα και τακτική και στη διάθεση του προπονητή είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Ο αγώνας με τον Ηρακλή για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Δημοτικό Στάδιο Νάουσας θα ξεκινήσει στις 15:00΄. Για την άνετη και ασφαλή πρόσβαση των φιλάθλων στο γήπεδο, από την αστυνομία θα εφαρμοστούν ειδικά μέτρα κυκλοφορίας και στάθμευσης των οχημάτων στην περιοχή του Δ.Α.Κ. Νάουσας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb