Logo

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη για τη Νάουσα

Πανάξια νίκη πέτυχε ο ΦΑΣ Νάουσα στο Δημοτικό Στάδιο, καθώς επικράτησε με 2-0 επί του πολυ καλού Μακεδονικού στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας. 

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη, ήταν μέτρια μέχρι το 25' με τον Μακεδονικό να προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις και να έχει την κατοχή της μπάλας δίχως όμως να μπορέσει να κάνει φάσεις μπροστά στην εστία του ΦΑΣ. Στη συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να προηγηθούν με αυτογκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάουσα ήταν καλύτερη δημιούργησε περισσότερες φάσεις, διπλασίασε τα τέρματα της και πάλι με αυτογκολ και έφθασε στη νίκη με 2-0.

Ο ΦΑΣ επέστρεψε στις πολύ καλές εμφανίσεις μετά την κακή εμφάνιση στην Καρδία και έδειξε πως είναι πανίσχυρος στην έδρα του έχοντας για μία ακόμη φορά πολύ καλή άμυνα ενώ έπαιξε γρήγορα και έξυπνα στην επίθεση.

Ο Μακεδονικός έδειξε πως είναι μια πολύ καλή ομάδα που θα πρωταγωνιστίσει στο πρωτάθλημα ενώ στάθηκε άτυχος στις φάσεις των αυτογκολ.

Καλύτεροι για τη Νάουσα οι Γρηγοριάδης, Τούφας, Τζιμογιάννης, Κιζιρίδης και Κωτσιόπουλος ενώ από τον Μακεδονικό ξεχώρισαν οι Τουμανίδης, Κάνουλας και Διαμαντίδης.

Πολύ καλή η διαιτηυσία του Σουλίδη (Κοζάνη) που είχε βοηθούς τους Ταγκαλίδη και Μίλτση (Πέλλα).

Φάσεις και γκολ

24' Σουτ του Γαρύφαλλου έδιωξε με υπερένταση ο Γρηγοριάδης

28' Σουτ του Χατζόπουλου μπλόκαρε ο Γουμαγιάς

32' Εκτέλεση φάουλ από πλάγια του Κιζερίδη, ο Τουμανίδης στην προσπάθεια του να διώξει στην μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-1).

36' Εκτέλεση φάουλ του Τούφα η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μακεδονικού.

47' Νέα εκτέλεση φάουλ από τον Κιζερίδη, ο Γουμαγιάς απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

48' Μεγάλη ευκαιρία για τη Νάουσα, ο Κιζερίδης με φοβερή κάθετη μπαλια έβγαλε τετ α τετ τον Κωτσιόπουλο ο οποίος όμως θέλησε να περάσει τον Γουμαγιά και ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού μπλόκαρε τη μπάλα πέφτονας στα πόδια του ποδοσφαιριστή της Νάουσας.

50' Σουτ του Τσουκάνη μπλόκαρε ο Γρηγοριάδης.

53' Παράλληλη πάσα του Ζούρκου στον Κωτσιόπουλο έδιωξε την τελευταία στιγμή ο Παπατζίκος.

67' Εκτέλεση κόρνερ του Κιζιρίδη, κεφαλιά του Κωτσιόπουλου η μπάλα άουτ.

68' Ο Γρηγοριάδης επέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Διαμαντίδη.

78' Σέντρα του Τούφα, ο Τσουκάνης μπερδεύτηκε με τον Γουμαγιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-2).

87΄Το σουτ του Διαμαντίδη μπλόκαρε ο Γρηγοριάδης.

ΦΑΣ Νάουσα: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Μούρίκι (74' Μαντός), Κιζιρίδης (80' Νίκου ), Κωτσιόπουλος (86' Τόσιος), Χατζόπουλος, (68' Παζαρτζίδης), Περηφανόπουλος.

Μακεδονικός: Γουμαγιάς, Βόσδου, Τσουκάνης (87' Παντελίδης), Τουμανίδης, Παπατζίκος, Ζαφειρίδης (73' Τσιαμπάζης), Παν Κονγκ (46' Ηλιόπουλος), Γαρύφαλος, Κάνουλας, Διαμαντίδης, Στασινόπουλος (61' Παπαποστόλου.

Πηγή: http://www.naousanews.gr 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb