Logo

Εντός έδρας ήττα για τα Τρίκαλα

Εντός έδρας ήττα σοκ γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων από την ΑΕ Καρίτσας. Οι Ημαθιώτες ήταν σε κακή ημέρα και έχασαν με 0-4. Οι απουσίες και ειδικότερα του πρώτου σκόρερ της του Γιώργου Κιτσα, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Από την άλλη η φιλοξενούμενη ομάδα έδειξε ότι έχει ένα αξιόλογο σύνολο που θα παλέψει για τη σωτηρία του.

Η ομάδα των Τρικάλων αν και βρέθηκε σε κακή μέρα θα μπορούσε να είχε διαφορετική τύχη, αν στην εκπνοή του ημιχρόνου ο διαιτητής εδινε το πέναλτι που έγινε εις βάρος του Πάρσοπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ και όταν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχαν και το δεύτερο τέρμα τους φάνηκε να αγκαλιάζουν την νίκη.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 9ο λεπτό δυνατό σουτ του Κυπαρίσση θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Ρίζος.

Στο 20ο λεπτό δυνατό σουτ του Κιρκιλιανίδη έξω από την μεγάλη περιοχή θα αποκρούσει με υπερένταση ο Βασιλειάδης σε κόρνερ.

Στο 27ο λεπτό θα ανοίξει το σκορ για την φιλοξενούμενη ομάδα. Ο Κυπαρίσσης ελίχθηκε έξω από την μεγάλη περιοχή, έπιασε ένα δυνατό σουτ και η μπάλα αφού βρήκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ρίζου.

Το ημίχρονο κύλησε με άκαρπη υπεροχή των γηπεδούχων, οι οποίοι όμως στην εκπνοή του ημιχρόνου κατάφεραν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για γκολ. Στο 45ο λεπτό ο Νασόπουλος μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και ενώ ήταν έτοιμος να πλασάρει τον Βασιλειάδη, ανατράπηκε από τον Δαλαμήτρα. Ο διαιτητής όμως προς έκπληξη όλων έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 54ο λεπτό ο Κυρτεγος βγάζει τον Κυπαρίσση σε θέση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Αργυρόπουλο και ο επιθετικός των φιλοξενούμενων με εύστοχο πλασέ διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 84ο λεπτό με όμορφη μπαλιά του Μητρακα ο Κυπαρίσσης αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, σημείωσε το τρίτο προσωπικό γκολ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Στο 90ο λεπτό ο Τσιωμης έκανε επέλαση από την αριστερή πλευρά και στο γύρισμα που επιχείρησε ο Κουκουράκης στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ομάδας του για να γίνει έτσι το τελικό 0-4.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Ρίζος (46′ Αργυρόπουλος) Συμπεθερης, Κουκουράκης, Πετκάκης (46′ Τερζής) Τσουλχαη, Κιρκιλιαννίδης, Ζαχαριουδάκης, Ζωγράφος, Βαφειάδης, Ποτουρίδης, Παρσόπουλος.

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος, Μπουτογιαννης, Νταντίνης, Τρoϊρής, Τσιώμης, Μπέης, Κυπαρίσσης(87′ Μαυρίδης) Κυρτεγος, Ταρασιάδης(80′ Μητρακας).

Πηγή: http://www.alexandreia-gidas.gr 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb