Δηλώσεις πρωταγωνιστών μετά το ΑΟ Καρδία - Νάουσα

Μετά τη λήξη του αγώνα Α.Ο. Καρδίας-Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Δηλώσεις προπονητών

Δημήτρης Χριστοφορίδης (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ο αντίπαλος έδειξε περισσότερο πάθος και αυτοπεποίθηση για να πάρει τους βαθμούς. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα πέναλτι (δεν θα σχολιάσω τη φάση) και το πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι ήταν μοιρασμένο με μία ελαφρά υπεροχή της Καρδίας. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα, να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα και να το κερδίσουμε κιόλας, αλλά σε μία φάση αδράνειας της άμυνας μας δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Παρόλα αυτά συνεχίσαμε να πιέζουμε και να ψάχνουμε να βρούμε τους χώρους. Δεν σταθήκαμε τυχεροί σε αρκετές τελικές φάσεις που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ήρθε το τρίτο γκολ από μία στατική φάση. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, προσπαθήσανε. Για να πάρεις όμως αποτέλεσμα εκτός έδρας πρέπει να βγάζεις περισσότερο το κομμάτι της δύναμης, της αυτοπεποίθησης και να διασφαλίζεις πρώτα το αμυντικό σου κομμάτι και μετά να ψάξεις κάτι επιθετικά. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καρδίας για τη νίκη της».

Γιώργος Παπαδόπουλος (βοηθ.προπονητή Α.Ο. Καρδίας): «Σήμερα είχαμε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, με την ομάδα της Νάουσας να έχει κάποιους παίκτες πιο έμπειρους. Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο προπονητή ότι σε τέτοια παιχνίδι, όταν είσαι με την πλάτη στον τοίχο, παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχική δύναμη. Νομίζω ότι σήμερα κάναμε κατάθεση ψυχής γιατί παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Και στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε τη διάθεση, αλλά σήμερα ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλαμε, κερδίσαμε τις περισσότερες μονομαχίες και ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια αυτός που κερδίζει τις περισσότερες μονομαχίες είναι αυτός που στο τέλος κερδίζει. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Νάουσας, γιατί προσπάθησαν και είχαν αξιόλογες ευκαιρίες, είτε με αντεπιθέσεις είτε με οργανωμένες προσπάθειες. Εμείς διαχειριστήκαμε το παιχνίδι πολύ σωστά, πετύχαμε και το δεύτερο γκολ, γυρίσαμε την ψυχολογία υπέρ μας, πετύχαμε και το τρίτο γκολ και ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό, δεν σταματάμε. Αυτή την εβδομάδα έχουμε και τις υποχρεώσεις του κυπέλλου και κάθε παιχνίδι που παίζουμε πάμε να το διεκδικήσουμε και να το κερδίσουμε. Καλή συνέχεια εύχομαι και στην ομάδα της Νάουσας».

Δηλώσεις ποδοσφαιριστών

Νίκος Τζιμογιάννης (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καρδίας. Ήταν ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε ότι θα κριθεί στο πάθος και στη δύναμη, και εκεί κρίθηκε. Ήμασταν πάντα δεύτεροι στις μονομαχίες. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να ανεβάσουμε την πίεση μας ψηλά, όμως δεν τα καταφέραμε και δεν είχαμε ουσία στο επιθετικό μας κομμάτι. Από κει και πέρα δεχθήκαμε το δεύτερο και το τρίτο γκολ και τελείωσε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, ήμασταν πρώτοι στις μονομαχίες, πολύ δυνατοί, βγάλαμε φάσεις και τα στοιχεία αυτά μας έλειπαν σήμερα. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται συνήθως στο ποιος τα θέλει πιο πολύ και η ομάδα της Καρδίας έδειξε σήμερα ότι το ήθελε πιο πολύ από εμάς. Εμείς πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Συγχαρητήρια και πάλι στην ομάδα της Καρδίας».

Μάριος Δημητρακόπουλος (Α.Ο. Καρδίας): «Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, σήμερα θέλαμε το παιχνίδι πιο πολύ. Μπήκαμε αποφασισμένοι, ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι είναι πολύ κομβικό. Δείξαμε πάθος, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με το πέναλτι, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν δεχθήκαμε πιστεύω μεγάλη πίεση από τη Νάουσα. Συνεχίσαμε με πάθος και στο δεύτερο ημίχρονο που πετύχαμε και άλλα δύο γκολ. Γενικά ήμασταν καλύτεροι και δίκαια κερδίσαμε. Τώρα έχουμε την Τετάρτη παιχνίδι για το κύπελλο, και συνεχίζουμε να πάμε όσο γίνεται καλύτερα».