Η Αλεξάνδρεια τις ευκαιρίες, τα Τρίκαλα τα γκολ

Τα Τρίκαλα ήταν η ομάδα που επικράτησε στο ντέρμπι του δήμου Αλεξάνδρειας. Ύστερα από ένα συναρπαστικό ματς, επικράτησε της Αλεξάνδρειας με 2-0 και πήρε άλλους τρεις βαθμούς. Αγωνιστικά, η Αλεξάνδρεια ήταν που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες όμως τα Τρίκαλα έφτασαν δυο φορές στο γκολ και πήραν το ματς.

Στο πρώτο μέρος, η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες ήταν η Αλεξάνδρεια. Στο ημίωρο ο Καρατζάογλου δεν κατάφερε μέσα από την περιοχή να νικήσει τους αντιπάλους αμυντικούς, στο 36' σουτ του Σκοπελίτη από την μικρή περιοχή κατέληξε άουτ και στην λήξη του ημιχρόνου, σουτ του Αβραμόπουλου πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος τα Τρίκαλα ξεκίνησαν με γκολ. Τα Τρίκαλα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κιρκιλιανίδη έγραψαν στο 50' το 1-0. 

Μετά το γκολ, η Αλεξάνδρεια είχε τρεις ευκαιρίες να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 60' κεφαλιά του Μπενίσκου σταμάτησε στο δοκάρι, στο 71' ο Ρίζος μπλόκαρε κεφαλιά του Μυλωνά από καλή θέση και στο 80' ο τερματοφύλακας των Τρικάλων εξουδετέρωσε σουτ του Σκοπελίτη που βρέθηκε μόνος απέναντί του.

Αυτό που δεν έκανε η Αλεξάνδρεια, το έκαναν τα Τρίκαλα στο 88'. Μετά από όμορφη συνεργασία, ο Καπετάνος πάσαρε στον Παρσόπουλο και ο τελευταίος με πλασέ έγραψε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων: Ρίζος, Συμπεθέρης, Λαγδάρης (67′ Βλάχος), Πετκάκης, Ταταρίδης, Κιρκιλιαννίδης (82′ Ζαχαριουδάκης), Κουκουράκης (80′ Περπερίδης), Κίτσας Γ., Ζωγράφος (72′ Καπετάνος), Τσουλχάι, Παρσόπουλος.

Αλεξάνδρεια: Καρακούτσης, Σκλιοπίδης, Αργυρίου, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Καρατζάογλου (61′ Μυλωνάς), Αβραμόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος (77′ Κούμπουλα), Σκοπελίτης, Κόλα (83′ Γιαλαμίδης).

* Φωτογραφία: www.alexandria-gidas.gr