"Τριάρα" τον Πιερικό η Νάουσα

Με το ευρύ 3-0 επί του Πιερικού σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα η Νάουσα. Η Νάουσα μετά το πρώτο γκολ πήρε τον έλεγχο του ματς και δίκαια έφτασε στην επιτυχία. 

Στο πρώτο μέρος, ο Πιερικός είχε την στο ξεκίνημα του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε δυο καλές φάσεις για γκολ. Στο 4' ο Κανταρτζής από κοντά σούταρε άουτ όπως και σουτ του Κραγιόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια, στο 24'.

Στο 27', η Νάουσα έφτασε στο γκολ.Μετά από εκτέλεση φάουλαπό δεξιά, ο Παπατολίκας έκανε άστοχη έξοδο, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Κωτσόπουλος με γυριστό σουτ βρήκε τον Τζημογιάννη ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Η Νάουσα πήρε τον έλεγχο και στο 58' διπλασίασε τα γκολ της με κεφαλιά του Κωτσόπουλου, μετά από κόρνερ.

Το τελικό 3-0 σημειώθηκε στις καθυστερήσεις με πλασέ του Κωτσόπουλου (πέρασε και τον Λαζαρίδη) έξω από την περιοχή. 

Νάουσα (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Ντινόπουλος, Κυζιρίδης, Κωτσόπουλος, Τόσιος, Περηφανόπουλος.

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Κανταρτζής, Τερζής, Κυριλλίδης (46′ Παπαδόπουλος), Κοκονόζι (60′ Κατσιαμήτας), Κραγιόπουλος (55′ Καρτσαμπάς), Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος, Σαμανίδης.

* φωτογραφία και βίντεο από http://www.foninaousis.gr