Logo

Τι δήλωσαν οι προπονητές στο Τρίκαλα - Νάουσα

Μετά τη λήξη του αγώνα Μεγ. Αλέξανδρος Τρικάλων-Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Δημήτρης Χριστοφορίδης (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): «Ήταν ένα ντέρμπι πρεμιέρας, είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι. Υπήρχε δύναμη, υπήρχε πάθος και τα ντέρμπι συνήθως κρίνονται στη λεπτομέρεια. Ο αντίπαλος μας ήταν πιο τυχερός πέτυχε ένα γκολ σε μία αδράνεια της άμυνας μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ευκαιρία να ξαναμπούμε στο παιχνίδι με το πέναλτι του Κωτσόπουλου, αλλά δεν ήμασταν τυχεροί και εύστοχοι. Ο αντίπαλος μας κατάφερε να διατηρήσει το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο και πιστεύω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στο επόμενο παιχνίδι, εύχομαι στην ομάδα των Τρικάλων να πετύχει το στόχο της και ό,τι καλύτερο».

Θωμάς Αμπροικίδης (Μ.Αλέξανδρος Τρικάλων): "Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις φάσεις και ήμασταν καλύτεροι από τη Νάουσα. Εύχομαι στον Δημήτρη Χριστοφορίδη και στη Νάουσα καλή συνέχεια".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb