Logo

Φιλική ισοπαλία της Νάουσας με τον Εδεσσαϊκό

Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε ο φιλικός αγώνας ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ-Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, ο οποίος έγινε το απόγευμα της Κυριακής (3-9) στο Δημ. Στάδιο της Έδεσσας. Οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ανοικτό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες και αρκετές συγκινήσεις.

Στην αρχή της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους Ναουσαίους και στα πρώτα λεπτά απείλησαν την εστία του Γρηγοριάδη με κεφαλιές των Λαφαζανίδη και Ταουσιάνη.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και στο 9΄ ο προωθημένος Τζιμογιάννης με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Βόλτση κάνοντας το 0-1.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες θέλησαν η καθεμιά να επιβάλλει το ρυθμό της, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να φτάσουν στην ισοφάριση και τους «κυανόλευκους» να ελέγξουν την κατοχή της μπάλας.

Η ισοφάριση για την ομάδα του Ηλία Σαπάνη ήρθε στο 32΄ όταν σε μια γρήγορη αντεπίθεση αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Ταουσάνης που με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Γρηγοριάδη διαμορφώνοντας το 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές. Η ομάδα του Δημ. Χριστοφορίδη απείλησε την εστία των γηπεδούχων με σουτ των Κωτσόπουλου, Ντινόπουλου και Τζιμογιάννη που όμως πέρασαν άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Γιαννόπουλος, Τζιμογιάννης, Περηφανόπουλος, Τούφας, Μουρατίδης, Μουρίκι, Νίκου, Χατζόπουλος, Κωτσόπουλος. Επίσης, αγωνίστηκαν οι: Νομικός, Ντινόπουλος, Μτσεντλεσβίλι, Ευθυμιάδης, Μαντώς, Καψάλης, Δίντσης, Τόσιος.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Βόλτσης, Κούμπους, Τζαντζανάς, Φωτιάς, Αβραμίδης, Παπαγεωργίου, Ρέντζια, Κιόρτης, Σκαθαρούδης, Ταουσιάνης, Λαφαζανίδης. Επίσης έπαιξαν οι: Σφέτσος, Παπουρτζής, Καράμπελας, Προύντζης, Γολιδόπουλος, Μπουράκης, Ουζούνης.

Η ομάδα του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ μετά το ρεπό της Δευτέρας, θα επιστρέψει την Τρίτη, στις προπονήσεις και την Τετάρτη (6-9) θα φιλοξενήσει στο Δ.Α.Κ. Νάουσας την ομάδα του Εθνικού Γιαννιτσών σε φιλικό αγώνα, ώρα έναρξης 18:00.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb