Logo

Φιλική ήττα της Νάουσας από τον Εδεσσαϊκό

Με την αναμέτρηση Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ-ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ, ξεκίνησαν οι φιλικοί αγώνες το απόγευμα της Κυριακής (13-8) στο ΔΑΚ Νάουσας.

Ο τεχνικός των Ναουσαίων, Δημήτρης Χριστοφορίδης είχε την ευκαιρία να δει την ομάδα στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα του Εδεσσαϊκού και να δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές του φετινού ροστερ, εκτός του Κώστα Κωτσόπουλου, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι και για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίσθηκε.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ επέβαλε το ρυθμό της, πίεσε και κατάφερε στο 12΄ να ανοίξει το σκορ, όταν ο Τούφας με ωραία πάσα βρήκε τον Χατζόπουλο που με τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Βόλτση κάνοντας το 1-0. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι Ναουσαίοι, κυριάρχησαν στο χώρο του κέντρου και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για γκολ έχοντας ευκαιρίες με τους Μουρατίδη και Ντινόπουλο, ενώ δεν απειλήθηκαν από την ομάδα της Έδεσσας.

Στο δεύτερο μέρος η αρχική ενδεκάδα της Νάουσας αντικαταστάθηκε με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν φέτος και φόρεσαν για πρώτη φορά τη φανέλα των «κυανόλευκων». Πολύ γρήγορα έφτασαν κοντά στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος, όταν στο 54΄ ο Νίκας Μτσεντλισβίλι ξέφυγε από την άμυνα των Εδεσσαίων αλλά το πλασέ που επιχείρησε βρήκε πρώτα το δεξί και στη συνέχεια το αριστερό δοκάρι. Η ομάδα του Ηλία Σαπάνη ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να αντεπιτεθεί, ωστόσο και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, με τους Παντζαρτζίδη, Μποβάκη και Καψάλη. Κόντρα στη ροή του αγώνα σε μια αντεπίθεση ο Εδεσσαϊκός έφτασε στην ισοφάριση στο 77΄ με σουτ του Λαφαζανίδη, ενώ στην εκπνοή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με κεφαλιά του Τζατζανά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, έδειξαν τεχνικά χαρίσματα, άφησαν καλές εντυπώσεις και κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα των θεατών.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Τζιμογιάννης, Γιαννόπουλος, Τούφας, Μουρατίδης, Μουρίκι, Νίκου, Χατζόπουλος, Ντινόπουλος. Επίσης αγωνίστηκαν οι: Νομικός, Ευθυμιάδης, Παναγιωτίδης, Δίντσης, Τόσιος, Μαντώς, Μποβάκης, Κερμανίδης Σ., Καψάλης, Μτσεντλισβίλι, Παντζαρτίδης, Λαφάρας, Τσιλικιώτης, Κερμανίδης Χρ., Κουκουλιάντας.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Βόλτσης, Φωτιάς, Ουζούνης, Κούμπος, Κιόρτσης, Αβραμίδης, Παπαγεωργίου, Κάρτσιος, Καράμπελας, Ρέτζια, Λαφαζανίδης. Επίσης, αγωνίστηκαν οι: Παπουρτζής, Ταουσάνης, Ιωσηφίδης, Γολιδόπουλος, Προύντσης, Μπουράκης, Τζατζανάς, Ζαχαριάδης, Βλαδοβίτης, Σφέτκος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημ. Καραντώνης με βοηθούς του Μιχ. Κελεσίδη και Γ. Χριστοδόλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb