Logo

Απορρίφθηκε η ένσταση του Απόλλωνα Καλαμαριάς για τα δοκάρια του γηπέδου της Νάουσας

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέρριψε τους ισχυρισμούς του Απόλλωνα Καλαμαριάς για αντικανονικές διαστάσεις των γκολπόστ του Δημοτικού Σταδίου Νάουσας. Παράλληλα, επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους ενός μήνα στον προπονητή της Καλαμαριάς, Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

1. Απέρριψε στην ουσία α) την από 30-1-2017 ένσταση του σωματείου με την επωνυμία Απόλλων Καλαμαριάς κατά του κύρους αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας που τέλεσε με το σωματείο με την επωνυμία Νάουσα στις 29-1-2017 στο δημοτικό στάδιο Νάουσας, β) την από 29-1-2017 ένσταση του σωματείου με την επωνυμία Απόλλων Καλαμαριάς περί αντικανονικότητας του γηπέδου σε αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας που τέλεσε με το σωματείο με την επωνυμία Νάουσα, στις 29-1-2017 στο δημοτικό στάδιο Νάουσας.

2.Επέβαλλε Δημήτριο Καλαϊτζίδη, προπονητή του σωματείου με την επωνυμία Απόλλων Καλαμαριάς, χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ, και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα (αγώνας Νάουσα-Απόλλων Καλαμαριάς 29-1-2017).

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb