Logo

"Τριάρα" της Νάουσας στην Καβάλα

Μεγάλη νίκη σημείωσε στην Καβάλα η Νάουσα. Με γκολ που σημείωσαν στο 39' ο Νύρλας, στο 45' ο Κωτσόπουλος και στο 51' ο Περηφανόπουλος, επικράτησε της Καβάλας με 0-3.

Tο φιλμ του αγώνα

Στο 1' καλό σουτ του Μπλιού, λίγο άουτ. Στο 10' η πρώτη κλασσική ευκαιρία, με σέντρα του Μπαντάνη και κεφαλιά του Παβίσεβιτς όπου τυχαία βρίσκει τα χέρια του Κοντογουλίδη και καταλήγει κόρνερ, ενώ είχε κατεύθυνση στα δίχτυα. Στο 37' παραλίγο αυτογκόλ με κεφαλιά του Τουμανίδη, σε φάουλ του Καπετάνου και στο 38' από κόρνερ του Καπετάνου με κεφαλιά ο Νίρλας το 0-1, αφού ο Αθανασίου δε συγκράτησε τη μπάλα. Στο 40' ο Μουσικάκης, κοντράρει το σουτ του Παβίσεβιτς. Στο 45+ από λάθος συνεννόηση Μπάτζιου- Φραγκούλη, ο Κωτσόπουλος μόνος του με σουτ το 0-2. Στο 47' φάουλ του Μελισσόπουλου, λίγο άουτ.

Στο 68' από καλή θέση του Πτηνόπουλου, κόντρα σε αμυντικό και κόρνερ.

ΑΟΚ: Αθανασίου, Γιαλούσης, Μπάτζιος, Παβίσεβιτς, Σταματόπουλος (52' Πτηνόπουλος), Μπλιός , Γρ. Παπαδόπουλος (46' Μελισσόπουλος), Τουμανίδης (73' Λίτσκας) , Μπατάνης, Φραγκούλης, Λαδάκης.

Νάουσα: Κοντογουλίδης, Μπρέγκου (83' Γιαννόπουλος), Κασμερίδης, Νίρλας, Ζούρκος, Καπετάνος (70' Τούφας), Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Σαμαρόπουλος, Κωτσόπουλος, Μουρίκι (80' Παντζαρτζίδης).

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά από 13 αγωνιστικές:

Αλμωπός - Παραλίμνι 0-2
ΑΟ Καρδίας - Καλαμαριά 1-4
Μακεδονικός Φούφας - Χρυσούπολη 0-0
Λαγκαδάς - Δόξα Προσκηνυτών 1-0
ΑΕ Ποντίων - Δόξα Δράμας 0-3
Καβάλα - Νάουσα 0-3
Ορφέας Ξάνθης - Καμπανιακός 0-0

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb