Logo

Ανακοίνωση για την διαιτησία εξέδωσε η Νάουσα

Διαμαρτυρία για την διαιτησία της Κυριακής εξέδωσε η Νάουσα στην οποία αναφέρει: 

"Οφείλουμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για τη διαιτησία του κ. Τσιμεντερίδη και το πέναλτι «φάντασμα», το οποίο μόνο ο ίδιος είδε στον αγώνα της ομάδας μας με τον Καμπανιακό. Με αυτή την «έμπνευση» έγινε δυστυχώς, ο αρνητικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού. Για κάθε καλόπιστο φίλαθλο υπάρχει και το βίντεο που αποδεικνύει την άδικη και λανθασμένη απόφαση σε βάρος της ομάδας μας, η οποία ασφαλώς επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα.

Θέλουμε επίσης, να εκφράσουμε τον έντονο προβληματισμό μας για την γενικότερη μεταχείριση που έχει ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ από τη διαιτησία σε σειρά αγώνων του πρωταθλήματος. Ξεκινώντας από τον αγώνα μας με τον Α.Ο. Καρδίας, στον οποίο δεν μας δόθηκαν δύο πεντακάθαρα πέναλτι σε ισάριθμες κραυγαλέες περιπτώσεις, αλλά και στον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα με το Νέστο Χρυσούπολης, όπου και πάλι δεν μας δόθηκε πέναλτι σε δύο φάσεις.

Για όλα αυτά δεν διαμαρτυρηθήκαμε μέχρι σήμερα, πιστεύοντας με καλή διάθεση ότι ήταν ανθρώπινα-διαιτητικά λάθη. Αλλά πλέον το ποτήρι της άδικης μεταχείρισης ξεχείλισε!

Δηλώνουμε κατηγορηματικά προς κάθε κατεύθυνση ότι η ιστορική ομάδα της Νάουσας είναι υπέρμαχος του καθαρού ποδοσφαίρου που παίζεται μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο με ίσους όρους και με διαιτησίες 50-50.

Εξωαγωνιστικές σκοπιμότητες και συμφέροντα δεν μας αγγίζουν και θα δώσουμε ως μπροστάρηδες τον αγώνα μαζί με όσους πιστεύουν στο ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, τιμώντας τη βαριά ποδοσφαιρική ιστορία της Νάουσας. Το οφείλουμε στο ποδόσφαιρο και στους φιλάθλους".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb