Logo

Πέντε νεαρούς παίκτες απέκτησε το Μακροχώρι

makroxori dioikousa

Πέντε μεταγραφές ανακοίνωσε το Μακροχώρι. Συγκεκριμένα, παίκτης του Μακροχωρίου είναι από σήμερα ο Κωνσταντίνος Τάνης. Ο 20χρονος (16/5/1994) μέσος αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την ΠΑΕ Βέροια. Ο 20χρονος μέσος ξεκίνησε από την ΑΕ Ποντίων Βέροιας ενώ την σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στην Κόρινθο στην Γ' Εθνική σαν επαγγελματίας ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε στην Κ20 της Βέροιας. Ο Κώστας Τάνης δήλωσε μετά την συμφωνία του: «Ειμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκαν και θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω. Γίνεται καλή δουλειά κ πιστεύω οτι η ομάδα θα εκπληρώσει τους στόχους της».

Στο Μακροχώρι μεταγράφηκε ο Γιώργος Αναστάσης. Ο 19χρονος (15/4/1995) μέσος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του και αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την ΠΑΕ Βέροια. Ο Γιώργος Αναστάσης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κ20 της Βέροιας. Ο νεαρός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Α.Ε. Αλεξάνδρειας το 2003, το 2008 τον βρήκε στο παιδικό τμήμα του Αστέρα Αλεξάνδρειας ενώ το 2010 έπαιξε στο αντρικό τμήμα της ομάδας που συμμετείχε στην Α2 της ΕΠΣ Ημαθίας με τα 2 τελευταία χρόνια να είναι και αρχηγός της ομάδας. Ο 19χρονος μέσος αμέσως μετά την συμφωνία του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτήν την ιστορική ομάδα μου αρέσει πάρα πολύ το κλίμα στην ομάδα, πέρα από εκεί θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου και την διοίκηση του Μακροχωρίου που με εμπιστευτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να διεκδηκήσω θέση σε σε υψηλότερο επίπεδο».

Παίκτης του Μακροχώριου είναι από σήμερα ο Μάκης (Ιωακείμ) Κουρτίδης. Ο Μάκης Κουρτίδης έκανε την πρώτη του εγγραφή δελτίου το 2001 στον Θρίαμβο Θεσσαλονίκης στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2009. Την σεζόν 2009-2010 αγωνίστηκε στους Διόσκουρους ενώ την σεζόν 2010-2011 αγωνίστηκε στον Απόλλων Αρναίας. Από το 2011 μέχρι και την σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στον Εθνικό Μαλγάρων ο οποίος την τελευταία σεζόν συμμετείχε στην Γ΄ Εθνική. Ο 25χρονος αμυντικός δήλωσε μετά την συμφωνία του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ομάδα του Μακροχωρίου και γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στον σύλλογο. Η ομάδα αποτελείτε από πολλά νεαρά παιδιά με πολύ ταλέντο και ελπίζω να κάνουμε ένα πολύ αναταγωνιστικό σύνολο γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιζόμαστε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα με πολλές και καλές ομάδες. Τέλος ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και στο τέλος να εκπληρώσουμε του στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα».

Στο Μακροχώρι ανήκει είναι από σήμερα ο Δούκας Λεφίδης. Ο Δούκας Λεφίδης ανήκε στην «ΠΑΕ Ηρακλής 1908» στον οποίο βρίσκεται από τα 13 του χρόνια. Ο 19χρονος αμυντικός δήλωσε μετά την συμφωνία του στο makrochorifc.gr: «Eίμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα ιστορικό σωματείο όπως το Μακροχωρίου. Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητή και τη διοίκηση που με επέλεξαν να στελεχώσω το ράστερ και να πάρω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Με τη σειρά μου θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η ομάδα».

Παίκτης του Μακροχωρίου είναι ο Πάρης Προκοπιάδης. Ο 19χρονος (25/8/1995) μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και σε ηλικία 10 ετών πήγε στην Καλαμάτα όπου για 4 χρόνια ήταν στην ακαδημία του Άδωνη Μαυρέα ενώ τα 2 επόμενα χρόνια έπαιξε στον Πανιώνιο Καλαμάτας. Η επιστροφή στην Θεσσαλονίκη έγινε στον Μαραθώνα Καλαμαριάς ενώ την σεζόν 2012-2013 έπαιξε στον Αγ. Γεώργιο Θεσσαλονίκης. Την περασμένη σεζόν ήρθε η επιστροφή του στην ομάδα του Μαραθώνα από τον οποίο και αποκτήθηκε. Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βήμα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που μου δόθηκε η ευκαιρία να γίνω μέλος σε ένα ιστορικό σύλλογο της κατηγορίας και θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ όσο ποιο καλά μπορέσω και θα δουλέψω πολύ στο ατομικό κομμάτι. Μ' αρέσει πολύ το κλίμα της ομάδας και σ' αυτό συμβάλλουν όλοι και οι συμπαίκτες μου και η διοίκηση και ο προπονητής ο οποίος είναι γνώστης του ποδοσφαίρου και θα μας βοηθήσει πολύ όλους».

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb