Φιλική ήττα του Μακροχωρίου από τον Αλμωπό

football

Την πρώτη της φιλική ήττα δέχτηκε σήμερα (23/8) η ομάδα του Μακροχωρίου. Στο πρώτο 30 λεπτό το Μακροχώρι ήταν καλύτερο από τήν ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας ωστόσο δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες τις σε γκολ. Στην συνέχεια η απόδοση της ομάδας έπεσε και μοιραία δέχτηκε τα δύο τέρματα του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες για να μειώσει τουλάχιστον το σκορ. Σκόρερ ήταν στο 43' ο Ελευθεριάδης Θ. και ο Παπαδόπουλος στις καθυστερίσεις του πρώτου ημιχρόνου με πέναλτι.

Προπονητής του Αλμωπού Αριδαίας ήταν ο γνώριμος από την περσινή του θητεία στο ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ, Λεωνίδας Μπίλης.

Για το ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ξεκίνησαν οι: Παπαλαζαρίδης, Ιωαννίδης, Τζέπης, Μπλούκας, Κούκλης, Ζωγράφος, Ζαχαριουδάκης, Τάνης, Τσιούπρος, Σερασκιέρης και Πατσιαβούρας. Ακόμα αγωνίστηκαν: Ηλιάδης, Τάσσος, Φέιμ, Φωτιάδης, Βούλγαρης, Δημητριάδης και Αναστάσης.

Για τον Αλμωπό Αριδαίας ξεκίνησαν οι: Καραγιαννίδης, Ελευθεριάδης Θ., Αλεξάντροφ, Μιχαϊλίδης, Μπογδάνης, Ελευθεριάδης Γ., Ελευθεριάδης Λ., Κανωτίδης, Τσαουσίδης, Παπαδόπουλος και Τσιτλακίδης. Έπαιξαν ακόμη: Δεμίδης, Παντελίδης, Χρήστου, Κώστας, Τσόλκας και Τσιμτσιρίδης.