Φιλική νίκη του Μακροχωρίου επί των Τρικάλων

football

Με νίκη ξεκίνησε τα φιλικά του το Μακροχώρι. Επικράτησε με 2-1 επί της ομάδας του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων. Ο Γιάννης Κερλίδης είχε για ακόμη μια φορά την ευκαιρία να δει, αγωνιζόμενους αυτή τη φορά, τους παίκτες που ακόμη βρίσκονται υπό δοκιμή.

Το Μακροχώρι στο πρώτο μέρος είχε καθολική υπέροχη και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Μουσκεφτάρα με τις 2 από αυτές να καταλήγουν στο δοκάρι. Στο 10' το σουτ του Ζαχαριουδάκη μπλόκαρε με υπερένταση ο Μουσκεφτάρας. Ένα λεπτό αργότερα ο Μουσκεφτάρας απέκρουσε στην κλειστή γωνία του σε κόρνερ το σουτ του Σερασκέρη. Στο 16' ο Αναστάσης έκανε ωραία ατομική ενέργεια σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι. Στο 19' ο Σερασκέρης έδωσε ωραία στον Ζαχαριουδάκη ο οποίος σούταρε με την μπάλα να χτυπάει στην ρίζα του δεξιού δοκαριού. Στο 34' και στο 44' ο Μουσκεφτάρας απέκρουσε και τα σουτ των Αναστάση και Τσιούπρου αντίστοιχα.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε πολλές ευκαιρίες είχε όμως γκολ. Στο 59 ' Λαζαρίδης και Τάνης άλλαξαν ωραία την μπάλα με τον τελευταίο να πλασάρει και να κάνει το 1-0. Στο 80 ' ο Κωτσόπουλος με πλασέ έκανε το 2-0 με τον Σαλτουρίδη στο 92' να μειώνει σε 2-1.

Για το Μακροχώρι στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν οι: Ευαγγελόπουλος, Τσιντσάρης, Τζέπης, Κουρτίδης, Μπλούκας, Ζωγράφος, Αναστάσης, Σερασκέρης Χ., Ζαχαριουδάκης, Πατσιαβούρας, Τσιούπρος. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Ευαγγελόπουλος, Κούκλης, Βοργιατζίδης, Ιωαννίδης, Παπακωνσταντίνου, Τάσσος, Αλμανίδης, Τάνης, Τσιολάκης, Λαζαρίδης, Κωτσόπουλος, Φέιμ, Πγιέτρα, Συμεωνίδης, Σαχπατζίδης, Ασλανίδης, Αντωνιάδης, Σερασκέρης Δ.