Στο Μακροχώρι Πατσιαβούρας, Σερασκιέρης

Παίκτες του Μακροχωρίου είναι από σήμερα οι Νίκος Πατσιαβούρας και Χρήστος Σερασκέρης. Οι δύο νεαροί χαφ συμφώνησαν σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και από σήμερα αποτελούν μέλη της ομάδας που χτίζει ο Γιάννης Κερλίδης.

Ο Νίκος Πατσιαβούρας είναι 18 χρονών (6/12/95) και αγωνίζεται στην θέση του Κεντρικού χαφ. Ενώ ο Χρήστος Σερασκέρης είναι 21 χρονών (3/12/92) και αγωνίζεται και στις 3 θέσεις πίσω από τον φορ.

Ο Νίκος Πατσιαβούρας την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην Κ20 του Αιγινιακού ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες της Βέροιας.

Ο Χρήστος Σερασκέρης ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία από τα τμήματα υποδομής του Μακροχωρίου στην συνέχεια πήγε στην Ακαδημία Βέροιας ενώ αργότερα έγινε μέλος του Νηρέα Βέροιας. Πέρσι αγωνιζόταν με την φανέλα του Εθνικού Μαλγάρων ενώ έχει περάσει και από την ομάδα των Λευκαδίων.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας οι δύο παίκτες ανέφεραν:

Νίκος Πατσιαβούρας: «Είμαι χαρούμενος που αποτελώ πλέον μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας της Ημαθίας, θέλω και ’γω από την πλευρά μου να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους τους οποίους έχει θέσει από την αρχή η διοίκηση».

Χρήστος Σερασκέρης: «Γυρίζω και πάλι μετά από αρκετά χρόνια στην ομάδα την οποία ξεκίνησα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν και πιστεύω πως θα δικαιώσω τις προσδοκίες τους. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά σε έναν λογικά δύσκολο όμιλο αλλά πιστεύω πως στο τέλος θα βγούμε νικητές».