Ο Νίκος Καμπούρης πρόεδρος στο Μακροχώρι

makroxori dioikousa

Νέο διοικητικό συμβούλιο εκλέχθηκε στην γενική συνέλευση της Παρασκευής (25/7). Στην γενική συνέλευση στην οποία συμμετείχαν λίγοι φίλοι του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ εκλέχθηκε τελικά Διοικητικό Συμβούλιο με την παρακάτω σύνθεση:

Πρόεδρος: Καμπούρης Νικόλαος
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Σταφυλίδης Αθανάσιος
Γεν. Γραμματέας: Κικερίδης Δημήτριος
Γενικός Αρχηγός: Γερουλίδης Κωνσταντίνος
Έφορος: Ανάστος Σωτήρης
Ταμίας: Τσακιρίδης Αλέξανδρος
Υπ. Δημ. Σχέσεων και Τύπου: Αθανασιάδης Χρυσοβαλάντης.

Αναπληρωτές
Σισμανίδης Κωνσταντίνος
Παπακωνσταντίνου Γρηγόριος

Ελεγκτική επιτροπή
Λουκίδης Λουκάς
Τσακαλίδης Κωνσταντίνος
Κεχαΐδης Χρυσοβαλάντης

Στην γενική συνέλευση αναφέρθηκε και ένα e-mail που έστειλε ο κ. Παπαγιάννης Ιωάννης στον Σταφυλίδη Αθανάσιο, το οποίο ανέφερε τα εξής: "Αδελφέ μου Σούλη, θα ενισχύσω οικονομικά την ομάδα ως εξής: Θα καλύψω το παράβολο της ΕΠΟ. Θα αγοράσω για όλους τους παίκτες στολές για τους αγώνες ασπρόμαυρες, θα πληρώσω τους διαιτητές του πρώτου εντός έδρας αγώνα. Θα αγοράσω εισιτήρια διάρκειας των 50€ για το όποιο υπόλοιπο εώς συμπλήρωσης συνολικής μου χορηγίας 2000€ στην ομάδα. Επίσης θα αναλάβω αν θέλετε δωρεάν ως δικηγορικά γραφεία τον εκ συγχρονισμό και τροποποίηση του καταστατικού καθώς και τη νόμιμη τήρηση των πρακτικών της ένωσης".

"Βέβαια κάτι τέτοιο η νέα διοίκηση δεν μπορεί να το πάρει στα σοβαρά καθώς και άλλες φορές ο κ. Παπαγιάννης έχει δώσει διαβεβαιώσεις πως θα βοηθήσει αλλά μέχρι στιγμής μόνο λόγια ακούμε. Αναλαμβάνουμε την επόμενη μέρα της ομάδας και το μόνο που υποσχόμαστε είναι να την πάμε όσο ποιο μπροστά γίνεται. Το μόνο που ζητάμε είναι να συστρατευτεί ο κόσμος δίπλα μας και να μας βοηθήσει όσο μπορεί ώστε να κρατήσουμε την ομάδα εκεί όπου της αξίζει" αναφέρει η νέα διοίκηση του Μακροχωρίου.