Ορίστηκε διοικούσα επιτροπή στην ομάδα του Μακροχωρίου

makroxori dioikousa

Γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (18/7/2014) στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ με θέμα την επόμενη μέρα της ομάδας μετά την αποχώρηση του Διονύση Βούλγαρη.

Στην αρχή τον λόγω πήρε ο Κώστας Γερουλίδης ο οποίος ανέφερε: «Μετά από 4 χρόνια του κ. Βούλγαρη στον προεδρικό θώκο βρισκόμαστε αντιμέτωποι σε μία κρίσιμη κατάσταση για τον σύλλογο. Ακούγεται ότι πάλι πίσω από όλα αυτά είναι ο Βούλγαρης σας λέω λοιπόν πως Βούλγαρης δεν υπάρχει το μόνο που θα κάνει ο άνθρωπος φέτος είναι να βοηθήσει την ομάδα οικονομικά μέσω πωλήσεων διαρκείας και μέσω διαφημίσεων. Σε όσους διαδίδουν ότι η ομάδα έχει χρέη απαντούμε ότι η ομάδα είναι πέρα ως πέρα καθαρή. Όσον αφορά την επόμενη μέρα αυτό που πρέπει να γίνει αντιληπτό σε όλους είναι ότι πρέπει να συνεισφέρουμε όλοι μας ώστε αυτή η ομάδα να λειτουργήσει και να υπάρξει και αύριο και για να γίνει αυτό πρέπει άμεσα να βρεθούν 10.000€ με 12.000€ ώστε να ξεκινήσει η ομάδα να λειτουργεί και 60.000€ για να βγει η χρονιά».

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο κ. Νίκος Καμπούρης ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Πρώτη φορά στα 30 περίπου χρόνια που είμαι σε αυτήν την ομάδα γίνετε γενική συνέλευση ελπίζω να βγει κάτι καλό από αυτήν την υπόθεση. Άποψή μου είναι πως πρέπει να οριστεί μια διοικούσα επιτροπή η οποία θα εκκινήσει την ομάδα και θα προκηρύξει εκλογές με σκοπό την ανάδειξη νέου Διοικητικού συμβουλίου».

Μετά από το ενδιαφέρον που έδειξαν πολίτες του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ ορίστηκε η ακόλουθη Διοικούσα Επιτροπή:

Ανάστος Σωτήρης
Απόσογλου Γεώργιος
Γερουλίδης Κωνσταντίνος
Κεχαΐδης Χρυσοβαλάντης
Κικερίδης Δημήτριος
Μαυρίδης Χρήστος
Σισμανίδης Κωνσταντίνος
Σταφυλίδης Αθανάσιος
Τσακιρίδης Αλέξανδρος

Η Διοικούσα Επιτροπή ορίστηκε με σκοπό να μαζέψει όσα περισσότερα έσοδα μπορεί και να ξεκινήσει την λειτουργία της ομάδας ενώ σκοπός της είναι η εγγραφή μελών, μέλη τα οποία θα έχουν δικαίωμα ψήφου στην γενική συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η Διοικούσα Επιτροπή ανακοίνωσε ότι την Τρίτη θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις υπό της οδηγίες προσωρινού προπονητή ο οποίος θα είναι ο Γιώργος Απόσογλου και ότι η τιμή για την εγγραφή μελών ορίζετε στα 100€ τα οποία μπορούν να καταβληθούν και με δόσεις.