Κέρδισε τον Μαγνησιακό η Αγία Βαρβάρα

Ολοκλήρωσε με νίκη η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα τον αγώνα για την 3η εξ αναβολής αγωνιστική, στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, την Κυριακή 26/11/2017, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, που αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα του Μαγνησιακού, με τελικό αποτέλεσμα 3 – 0.

Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει σωστά τις προσπάθειες των επιθετικών της, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν λίγες φάσεις στην περιοχή των φιλοξενουμένων. Στο 20' σουτ της Παπαδοπούλου που μπήκε μόνη στην περιοχή από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων και στο 32' ψηλοκρεμαστό σουτ της Μουρατίδου σε κενή εστία , αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της Ξάνθη. Το γόρδιο δεσμό έλυσε στο 45' η Μουρατίδου με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διώχνοντας το άγχος των κοριτσιών του Γιάννη Γιάννου και το ημίχρονο να τελειώνει με σκορ 1 – 0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενες πίεσαν για την ισοφάριση στο 60' με σουτ της Πέτση, από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στη συνέχεια η ομάδα του Αστέρα ανέβασε στροφές και απείλησε στο 70' με σουτ της Τσούκα Γ., από πλάγια θέση με τη μπάλα να φεύγει έξω, ενώ στο 84' την ίδια τύχη είχε το σουτ που δοκίμασε η Παπαδοπούλου, έξω από την περιοχή.

Σειρά είχε η αρχηγός του Αστέρα Κιουτάχιαλη στο 85', με δυνατό σουτ από πλάγια θέση έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το απέναντι κάθετο δοκάρι.

Όσο ο αγώνας όδευε προς τη λήξη οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να πάρουν κάτι θετικό αλλά οι επιθέσεις τους δεν είχαν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Τη λύση για τα κορίτσια του Αστέρα έδωσε πάλι στο 89' η Μουρατίδου που σημείωσε το δεύτερο τέρμα, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, λύνοντας ταυτόχρονα και το γρίφο του νικητή. Ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα η ίδια παίκτρια έχασε μεγάλη ευκαιρία για χατρικ με απευθείας σουτ στη μικρή περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά απέκρουσε σωτηρία η τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Το κερασάκι στην αναμέτρηση το έβαλε στο 93' η Παπαδοπούλου με δυνατό σουτ ,από πλάγια θέση πολύ έξω από την περιοχή, κρέμασε την Ξάνθη στην απέναντι γωνία και έγραψε ταυτόχρονα το 3 – 0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η απόδοση της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή, βρήκε απέναντι της μια μαχητική ομάδα, αλλά δεν έδωσε κανένα δικαίωμα σε όλη την αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αναμέτρηση παρακολούθησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Βασίλειος Φωτιάδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιάννης Γιάννος): Κανελλάκη, Τσεχελίδου (82' Δεληγιαννίδου), Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Στρίμπα, Φεϊμ, Τσούκα Θ. (64' Καλαϊτζογλου), Τσούκα Γ. (90' Τσιόχαρη), Δρενοβιάδου, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ : Ξάνθη, Μπασδέκη, Χατζηκυριάκου, Ζαμπάκα, Πέτση, Κουσκούνη, Κανάκη, Παπασακελλαρίου, Γκέκα, Χρυσικοπούλου, Αδαμάκη

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Σουλίδης Ευστράτιος με βοηθούς τον κ. Πραχάλη Κων/νο και την κ. Πανυτσίδου Αναστασία, από την ΕΠΣ Κοζάνης.