Κύπελλο: Έχασε στο Αιγίνιο η Βέροια

Την ήττα με 1-0 γνώρισε για το κύπελλο η Βέροια στο Αιγίνιο. Οι γηπεδούχοι με ένα γκολ του Ζούρκου πήραν το προβάδισμα και η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό της Βέροιας, την μεθεπόμενη Τετάρτη.

Η Βασίλισσα παρουσιάστηκε με ενδεκάδα ανάγκης και έπαιξε για το αποτέλεσμα . Το ματς έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες. Από την μια ο καύσωνας και από την άλλη ο πολύ άσχημος αγωνιστικός χώρος ήρθαν να προστεθούν στο ελλιπές και ανέτοιμο ρόστερ της Βέροιας.

Αγωνιστικά, το πρώτο μέρος δεν είχε ρυθμό. Η Βέροια έδωσε χώρο στον αντίπαλο και περίμενε πίσω. Η πρώτη ευκαιρία σημειώθηκε στο 29' και ήταν ένα σουτ του Δωματά από καλή θέση το οποίο πέρασε άουτ. Στο 31' ο Γιατζιτζογλου έκανε παράλληλη σέντρα αλλά δεν πρόλαβαν οι συμπαίκτες του να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 38' ο Ρουνει μετα από κόρνερ και λάθος του Τόλιου, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κοντραρε και πέρασε κόρνερ.

Στο 41' οι γηπεδούχοι είχαν και μια παράλληλη σέντρα του Λεπιδη που χτύπησε στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού.

Στο δεύτερο μέρος ο Αιγινιακος διατήρησε την κυκλοφορία των κινήσεων.

Στο 51' ο Δωματάς πετάχτηκε και με ψηλοκρεμαστο πλασέ προσπάθησε να σκοράρει αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 58' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με δυνατό σουτ του Ζούρκου έξω από την περιοχή. Η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.

Μετά το γκολ, η Βέροια προσπάθησε να βγει μπροστά αλλά είχε προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Στο 75' ο Δωματάς βρέθηκε σε θέση για σουτ, αλλά η προσπάθεια του κατέληξε κατευθείαν στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Βέροιας.

Στο 80' ο Γιατζιτζόγλου με απευθείας φάουλ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα της Βέροιας αλλά ο Σοϊλεμεντζόγλου έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 87' ο Δωματάς μπήκε μόνος στην περιοχή της Βέροιας αλλά ο Σοϊλεμεντζόγλου έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε.

Στις καθυστερήσεις ο Ρούνει προσπάθησε με ανάποδο ψαλίδι να σκοράρει αλλά αμυντικός του Αιγινιακού έδιωξε πάνω στην γραμμή.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Πολύζος, Δωματάς, Ζούρκος (83' Ταουσάνης), Γιατζιτζόγλου, Γκοτσολάρι, Παπαδόπουλος, Λιολιος, Βλάχος, Λεφίδης (78' Στόικος), Στεργίου (63' Μενικάλι).

ΒΕΡΟΙΑ: Σοϊλεμεντζόγλου, Δορης, Ζυγκερίδης, Ρούνει, Μπαστιάνος, Λιταινας, Σουλιώτης, Λάσκαρης, Καψάλης, Δαμιανάκης, Ραδης.