Logo

Πήρε την...ρεβάνς το Ξηρολίβαδο από την Κουμαριά

Κατά τους θερινούς μήνες, το λιβάδι του Ξηρολιβάδου χρησιμοποιείται από τους νέους του χωριού σαν γήπεδο ποδοσφαίρου, στο οποίο πραγματοποιούνται φιλικοί αγώνες με αντίστοιχες ομάδες χωριών της ευρύτερης περιοχής.

Οι αγώνες αυτοί εντάσσονται στην διοργάνωση ΓΙΟΡΤΕΣ ΒΕΡΜΙΟΥ που προγραμματίζει και πραγματοποιεί ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου.

Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης δόθηκε αγώνας μεταξύ των ομάδων Ξηρολιβάδου και Κουμαριάς ο οποίος έληξε με σκορ 5-0 υπέρ του Ξηρολιβάδου.

Ο αγώνας ήταν επαναληπτικός αντίστοιχου που δόθηκε προ ημερών στην Κουμαριά, όπου το σκορ ήταν ανάστροφο 5-0 υπέρ της Κουμαριάς.

Όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές διακρίθηκαν για την αγωνιστικότητά τους, το σθένος και την εξαιρετική απόδοση τους στο άθλημα.

Τους Κουμαριώτες που έφθασαν στο Ξηρολίβαδο για τον αγώνα, υποδέχτηκε εγκάρδια αντιπροσωπεία του ΠΟΞ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βασίλη Χασιώτη.

Τους ποδοσφαιριστές της Κουμαριάς συνόδευσε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ» Κώστας Τζίμας με μέλη του Συλλόγου.

Στην ξηρολιβαδιώτικη ομάδα που δραστηριοποιήθηκε υπό την τεχνική ηγεσία του προπονητή Γιώργου Χασιώτη, συμμετείχαν οι Βασίλης Σουροβίκης, Κώστας Ντέλλας, Στέφανος Χατζηαντωνίου, Σέργιος Φουρκιώτης, Νίκος Φουρκιώτης, Άγγελος Πάσιος, Θεόφιλος Κουμπουλίδης, Δημήτριος Κουμπουλίδης, Βασίλης Πετρακόπουλος, Γιώργος Ράδης, Γιάννης Γκούμας, Τάσος Αδαμίδης, Λευτέρης Σβαρνόπουλος και Γιώργος Μιχαηλίδης.

Την ομάδα της Κουμαριάς απετέλεσαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές Νίκος Τζήμας, Γιώργος Τζήμας, Νικόλας Χατζηαντώνογλου, Αλέξανδρος Μαυρουδας, Γιώργος Δημόπουλος, Γιάννης Πρωτοψαλτης, Ηλίας Καραβασόπουλος, Περικλής Μούσιας, Κωνσταντίνος Τσακνάκης, Γιώργος Μούρνος, Κωνσταντίνος Τζήμας, Μανώλης Χρήστου, Αναστάσης Καλογιαννίδης, Παναγιώτης Κακαφίκας, Θοδωρής Λαζής, Γρηγόρης Χαλκίδης και Πλάτων Βαφειάδης.

Τους Κουμαριώτες ποδοσφαιριστές υποστήριξε η προπονητική ομάδα του Συλλόγου Κουμαριάς που αποτελέστηκε από τους Σίμο Χαλκίδη, Μανώλη Ταραμονλή και Γιώργο Δημόπουλο.

Τα τέρματα του αγώνα πέτυχαν οι Λευτέρης Σβαρνόπουλος, Κώστας Ντέλλας, Σέργιος Φουρκιώτης, Τάσος Αδαμίδης και Στέφανος Χατζηαντωνίου.

Στον αγώνα διαιτήτευσε ο Αλέξανδρος Μαρούδας.

Την ευθύνη της ιατρικής κάλυψης του αγώνα, είχε ο Ορθοπαιδικός Αναστάσιος Βασιάδης.

Μετά την λήξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων φωτογραφήθηκαν μαζί επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά τις άρρηκτες σχέσεις φιλίας και αδελφοσύνης μεταξύ των χωριών τους.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb