Logo

Συνέτριψε τις Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας η Αγία Βαρβάρα

Συνεχίζει αήττητη η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας που βρέθηκε αντιμέτωπη με την αντίστοιχη ομάδα Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, στο γήπεδο της Τσαριτσάνης, το απόγευμα της Κυριακής 5/3/2017, με τελικό σκορ 0 – 7.

Η Γυναικεία ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση και οδηγεί την κούρσα του 2ου ομίλου της Γ´ Εθνικής Γυναικών, από την αρχή του πρωταθλήματος. Με τη σημερινή νίκη εξασφάλισε την άνοδο στη Β´ Εθνική κατηγορία.

Τα αποτελέσματα των αγώνων και η βαθμολογία είναι αναρτημένα στη σελίδα του Γυναικείου τμήματος.

Η ομάδα των κοριτσιών του Αγροτικού Αστέρα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν άφησε περιθώρια στη γηπεδούχο ομάδα.

Στο 4' έφυγε μόνη στην επίθεση η Ντούσκα και σε τετ-α-τετ που βγήκε, απέκρουσε σωτήρια η τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Επόμενη καλή στιγμή στο 6' με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Κιουτάχιαλη, από το ύψος του κέντρου, αλλά η μπάλα πέρασε διπλα απο τη συμβολή των δοκών. Το χορό των τερμάτων άνοιξε στο 14´ η Ντούσκα που έφυγε μόνη στην επίθεση και πλάσαρε ιδανικά τη Νέστωρα, κάνοντας το 0 - 1.

Στο 16' απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή, η Παπαδοπούλου, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό όμως η ίδια παίκτρια μετά από μπαλιά της Μουρατίδου στην πλάτη της άμυνας, μέσα στην περιοχή, έπιασε απευθείας σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 - 2.

Το 0 - 3 ήρθε στο 21' με τη Ντούσκα που έφυγε μόνη στην επίθεση και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα τη Νέστωρα.

Η ομάδα των κοριτσιών του Γιάννη Γιάννου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και είχε άλλες τρεις καλές ευκαιρίες μια στο 28' με σουτ της Μπαξεβάνου, έξω απο την περιοχή, αλλά η μπάλα ξύρισε τη συμβολή των δοκών, δυο φορές με την Παπαδοπούλου στο 42' σε πλασέ που δοκίμασε η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι και στο 44' με απευθείας σουτ στην κίνηση, από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά απέκρουσε σωτήρια η τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχες απείλησαν στο 30' με σουτ της Σανίδα, έξω από την περιοχή , άλλα η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό όπως τελείωσε και το πρώτο, με κατοχή των κοριτσιών του Αστέρα που έχασαν πολλές ευκαιρίες, στο 49' με σουτ της Κιουτάχιαλη αλλά η μπάλα «ξύρισε» το δεξί κάθετο δοκάρι, στο 55' σε δυνατό σουτ της Μουρατίδου έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ευκαιριών συνέχεια στο 56' με δυνατό σουτ της Παπαδοπούλου που έφυγε μόνη στην επίθεση από πλάγια θέση, αλλά απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια η τερματοφύλακας των γηπεδούχων, στο 59' σουτ της Κιουτάχιαλη από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τα κορίτσια του Αστέρα συνέχισαν την πίεση στην αντίπαλη περιοχή και στο 65' στο δυνατό σουτ της Καλαϊτζόγλου, από πλάγια θέση, απέκρουσε πάλι σωτήρια η Νέστωρα, αλλά στο 67' η Παπαδοπούλου τετραπλασίασε τα τέρματα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και στο επόμενο λεπτό η Κιουτάχιαλη, μετά από ωραίο συνδυασμό με την Καλαϊτζόγλου στο χώρο του κέντρου του γηπέδου, έφυγε στην επίθεση και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0 - 5. Στο 76' πλαγιοκόπησε η Ντούσκα, μπήκε στην περιοχή και στο δυνατό σουτ που δοκίμασε , απέκρουσε θεαματικά η Νέστωρα, αλλά βρέθηκε στην πορεία της μπάλας η Παπαδοπούλου και με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0 - 6.

Λίγο πριν τη λήξη στο 90' η Κιουτάχιαλη διαμόρφωσε το τελικό 0 - 7, με δυνατό άπιαστο σουτ, έξω από την περιοχή, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην κρίσιμη αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχες απείλησαν δυο φορές στο δεύτερο ημίχρονο στο 58' σουτ της Σανίδα από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά απέκρουσε σωτήρια η τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων και στο 74' με σουτ της Κατσάρα, από πλάγια θέση , αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η απόδοση όλης της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή για μια ακόμη αναμέτρηση, σύμφωνα με το νεανικό σύνολο που διαθέτει και προβιβάζεται επάξια στη Β´ Εθνική κατηγορία, μετά από διάλειμμα ενός χρόνου.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιάννης Γιάννος): Κανελλάκη, Δεληγιαννίδου Α., Τσεχελίδου (63' Καλαϊτζογλου), Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Στρίμπα, Φεϊμ, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου, Ντούσκα (77' Δεληγιαννίδου Αγ.), Δρενοβιάδου.

ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΕΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αλέκος Αλεξανδρής): Νέστωρα, Σταμουλοπούλου (61' Παπαδήμου), Φούντα, Κατσαρού, Κοντέλη, Σανίδα, Σιμούλη, Γκαραγκονούλη, Κατσάρα, Πούλιου, Σιαφάκα.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Τασιόπουλος Γεώργιος με βοηθούς την κ. Διαμαντάρα Ηλιάννα και τον κ. Μπαρτζιάλη Ιωάννη από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb