Logo

Τα νέα των παλαιμάχων της Βέροιας

Μετά και τη συμμετοχή της ομάδας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας στον φιλικό αγώνα στη μνήμη του Τάσου Ολσουζίδη, ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι δράσεις του συλλόγου για το 2016.

Η αθρόα συμμετοχή των παλαιμάχων σε όλες τις δραστηριότητες δίνει πλέον το έναυσμα για μια νέα χρονιά με περισσότερα παιχνίδια, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός και οι συζητήσεις με ομάδες όπως η Λάρισα, ο Βόλος, η Καβάλα, αλλά και η εθνική ομάδα “EURO 2004”.

Στο ξεκίνημα του 2017, εντός Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας των παλαιμάχων και θα προκηρυχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Με την ευκαιρία των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων, ο σύλλογος παλαιμάχων ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας εύχεται σε όλους τους παλιούς και νυν ποδοσφαιριστές χρόνια πολλά με υγεία και επιτυχίες. Παράλληλα, δηλώνουμε ότι η αγάπη μας για την ιστορική «Βασίλισσα του Βορρά» παραμένει αναλλοίωτη, ακόμα και στις δύσκολες μέρες που βιώνει η ομάδα μας, οφείλουμε όλοι να στεκόμαστε στο πλευρό της και ευχόμαστε να την καμαρώνουμε στην Α’ Εθνική γιατί εκεί είναι η θέση της.

Τέλος, μετά από πρόσκληση του ένθερμου φιλάθλου της «Βασίλισσας του Βορρά» και υποστηρικτή των παλαιμάχων κ. Στέλιου Μεϊμαρίδη, καλούνται οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας να παραβρίσκονται στο καθιερωμένο εορτάστικο κέρασμα στις εγκαταστάσεις των Αφών Στέλιου και Γιώργου Μεϊμαρίδη, το μεσημέρι του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb