Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας: Σάββατο στη Μελίκη, Δευτέρα στην Θεσ/νικη

nireas peiraias

Μετά από ένα μοναδικό ταξίδι στην «οικογένεια» του Ολυμπιακού στον Πειραιά και την αναβολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, οι πιτσιρικάδες της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας, Σάββατο και Δευτέρα ξεδιπλώνουν και πάλι το ταλέντο τους στα γήπεδα.

Τα τμήματα μπαμπίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ και προπαιδικό, θα αγωνιστούν το Σάββατο 4 Απριλίου στη Μελίκη με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας Π.Α.Ο.Κ. Μελίκης. Η αναχώρηση θα γίνει στις 9.30 π.μ. από την Ελιά με λεωφορείο. Ώρα προσέλευσης στο γήπεδο 10.00 π.μ. Ώρα έναρξης αγώνων 10.30 π.μ. Το παιδικό έχει ρεπό.

Στο 1ο Εαρινό τουρνουά

Τη Μεγάλη Δευτέρα τα παραπάνω τμήματα θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν στο 1ο Εαρινό τουρνουά. Η σχετική ανακοίνωση του διοργανωτή αναφέρει τα εξής: «Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης, προκηρύσσει το 1ο Εαρινό τουρνουά ποδοσφαίρου "OLYMPIAKOS SPRING CUP", που θα πραγματοποιηθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Σχολής «Άγιος Αναστάσιος ο Πέρσης», κατά τις ημέρες 4, 5, και 6 Απριλίου».

Το Πασχαλινό πρόγραμμα και ευχές

Από την Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας γίνεται γνωστό ότι οι προπονήσεις θα σταματήσουν από τις 7 Απριλίου και θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 15 Απριλίου. Η Διοίκηση, οι Προπονητές και οι Αθλητές της Σχολής Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας, σας εύχονται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ