Συνεχίζονται οι προεπιλογές στις Μικτές

football

Ενόψει της έναρξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων περιόδου 2014-2015 κατηγορίας Νέων και Παίδων, συνεχίζονται οι προεπιλογές των τμημάτων στο ενωσιακό γήπεδο Παλατιτσίων.

Ήδη το ενδιαφέρον των νεαρών παιδιών από την Ημαθία είναι τεράστιο, με αποτέλεσμα στην πρώτη συγκέντρωση να βρεθούν πάνω από 140 παιδιά, αριθμός αρκετά μεγάλος και εντυπωσιακός, που ασφαλώς θα προβλημάτισε ευχάριστα και τον ενωσιακό προπονητή κ. Αντώνη Λυμούση, που είδε αυτά που πρέπει και μέσα από τουλάχιστον άλλες δυο προεπιλογές, θα προσπαθήσει να ξεχωρίσει τα παιδιά που θα αποτελέσουν τις ομάδες των Παίδων και των Νέων της νέας περιόδου, χωρίς φυσικά να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο κατά την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν των πρωταθλημάτων της Ένωσής μας να προκύψει κάτι εξαιρετικό, αφού η πόρτα των Μικτών ομάδων είναι πάντα ανοικτή για όλα τα ταλέντα του Νομού.

ΝΕΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/9

Η επόμενη δεύτερη προεπιλογή για τους ΠΑΙΔΕΣ και τους ΝΕΟΥΣ θα γίνει ΔΕΥΤΕΡΑ 22/9/2014 και πάλι στα Παλατίτσια. Οι ΠΑΙΔΕΣ (2001-2002) θα πρέπει να βρίσκονται στις 3.30 μμ στο γήπεδο, ενώ οι ΝΕΟΙ (1999-2000) στις 5.30 μμ στο ίδιο γήπεδο και να φέρουν τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό προπόνησης για συνθετικό τάπητα (ΑΣΠΡΟ μπλουζάκι, σορτς, κάλτσες, παπούτσια, καλαμίδες).

Όσα παιδιά ειδοποιούνται ή έχουν ειδοποιηθεί από τον ενωσιακό προπονητή κ. Αντ. Λυμούση και όσα σωματεία δεν έχουν στείλει παιδιά για διαφόρους λόγους και εκτιμούν ότι πληρούν προϋποθέσεις ένταξης στις Μικτές ομάδες, σύμφωνα πάντα και με την άποψη των προπονητών και των Σωματείων, να φροντίσουν να βρίσκονται επιλεκτικά την ίδια μέρα και ώρα για κάθε τμήμα, στο γήπεδο Παλατιτσίων, για προεπιλογές και αξιολογήσεις.

Φυσικά πρώτη προϋπόθεση να έχουν την Ελληνική Υπηκοότητα (να δικαιούνται συμμετοχής στις Εθνικές ομάδες) και να έχουν απαραίτητα Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας της Ε.Π.Ο. Επίσης όσοι έρθουν για πρώτη φορά, θα έχουν μαζί τους βιογραφικό σημείωμα, με ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, όνομα μητρός, ημερομηνία γέννησης, Σχολείο φοίτησης, τάξη, ομάδα, καθώς και οπωσδήποτε κινητό τηλέφωνο. Για περισσότερες πληροφορίες στον ενωσιακό προπονητή κ. Λυμούση Αντώνιο στο τηλέφωνο: 6977295590 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.