Έχασαν οι μικρές ομάδες της Βέροιας στην Λάρισα

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στην Λάρισα η Βέροια για το πρωτάθλημα Κ17. Οι Λαρισαίοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 2-0 και διατήρησαν το προβάδισμά τους. Το γκολ για την ΑΕΛ ήρθε στο 23´ όταν ο Μορφάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του κεντρικού αμυντικού Σπυρίδης, πέρασε και τον Ντιντίλα και σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Το δεύτερο γκολ σημειώθηκε στο 44΄όταν ο Μορφάκης κέρδισε φάουλ εκτός περιοχής, την εκτέλεση ανέλαβε ο Πινακάς που σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική με απευθείας εκτέλεση κάνοντας το 2-0.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Παπαπολυμέρου, Κυρμιτσής, Βόγλης, Φουρκιώτης, Τόσκα, Χριστιανός, Μίζα(63´ Τόπης), Καμπέρης(85′ Λιόντος), Μορφάκης(76′ Κακαράτζας), Μπαμπατζιάς(88′ Καλαπανίδας), Πινακάς(90′ Μαλάκος)

Βέροια (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Ντιντίλας, Μπράσια (75′ Ματελόπουλος), Ιτσκαράς, Σπυρίδης(46′ Κοντός), Καγκελίδης, Ταλαίπωρος, Φωτόπουλος, Σοφιανίδης (56′ Κουλιανίδης), Περπερίδης, Παπαιωάννου(66′ Χατζηγεωργίου), Στογιαννίδης(71′ Πίπε)

Διαιτητής: Κορέστης. Βοηθοί: Στάικος, Κουτούμπας

Έχασε και η Κ15

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στην Λάρισα η Βέροια για το πρωτάθλημα Κ15. Η Βέροια προηγήθηκε με τον Βασίλτση αλλά η ΑΕΛ ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 και με τέρματα του Σκουλίδα και του Παπακωνσταντίνου στο 79′ πέτυχε το πρώτο της τρίποντο σε 4 αγώνες.

πηγή: www.sportlarissa.gr