Logo

Συμμετοχή του Νηρέα Βέροιας στο φεστιβάλ ΟΠΑΠ Κατερίνης

Με τη συμμετοχή 610 παιδιών και 1.000 γονέων - συνοδών πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης, την Κυριακή 20 Μαρτίου, η τέταρτη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ. Είχαν προηγηθεί ανάλογες εκδηλώσεις στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Πάτρα και την Αθήνα.

Στο φεστιβάλ που αφορούσε στην ευρύτερη περιοχή των νομών Ημαθίας, Πιερίας, Σερρών, Κιλκίς και Φλώρινας, έδωσαν παρόν 9 ακαδημίες: ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, Ατρόμητος Πτολεμαΐδας, Νηρέας Βέροιας, Ερμής Αμυνταίου, ΠΑΣ Φλώρινα, Μ. Αλέξανδρος Φλώρινας, Αλμωπός Αριδαίας, Πανσερραϊκός Σερρών, Σερρών ΠΟ 2000.

Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, όλες οι δραστηριότητες, στο πλαίσιο των φεστιβάλ, προωθούν το ευ αγωνίζεσθαι,  τον σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα. Οι μικροί αθλητές συμμετείχαν σε παιχνίδια ομαδικότητας και ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων, μαθήματα για θέματα διατροφής μέσα από παιχνίδι, καθώς και σε μία βιωματική εμπειρία, αγωνιζόμενοι ως παραολυμπιακοί αθλητές. Παράλληλα, οι γονείς και συνοδοί παρακολούθησαν από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του προγράμματος ομιλίες και σεμινάρια για θέματα ψυχολογίας, διατροφής και πρώτων βοηθειών.

Στο φεστιβάλ της Κατερίνης συμμετείχε ομάδα πρεσβευτών αθλητών από διάφορα ολυμπιακά και παραολυμπιακά αθλήματα με σημαντικές διακρίσεις για το ήθος, τον σεβασμό προς τους συναθλητές τους και το ευ αγωνίζεσθαι, δίνοντας πολύτιμες κατευθύνσεις στα παιδιά. Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν οι: Βασίλης Χατζηπαναγής, Κατερίνα Νικολαΐδου, Γκρέμης Μωϋσιάδης και Πασχάλης Κουλούμογλου.

Η ΟΠΑΠ διοργανώνει, στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες, μεγάλες γιορτές αθλητισμού - φεστιβάλ σε δέκα πόλεις της Ελλάδας. Στα τέσσερα φεστιβάλ που έχουν πραγματοποιηθεί σε Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Αθήνα και Κατερίνη, η ΟΠΑΠ έχει μοιραστεί τη χαρά του αθλητισμού με 3.370 παιδιά και του 5.250 γονείς και συνοδούς τους. Το ταξίδι των Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ συνεχίζεται σε Λάρισα, Άργος, Ιωάννινα, Ξάνθη και Θεσσαλονίκη.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb