Σε τουρνουά Σχολών του Παναθηναϊκού η Αγία Βαρβάρα

konstantinou

Επιτυχημένη η παρουσία των τμημάτων υποδομής του Αγροτικού Αστέρα προjunior, junior και προπαιδικό, στο τουρνουά των σχολών της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκού, που διοργανώθηκε από το σύλλογο του Ορφέα Ελευθερούπολης, στο Εθνικό στάδιο της περιοχής, την Κυριακή 8/11/2015.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ακαδημίες του Μέγα Αλέξανδρου Καστοριάς, Αινεία Θεσσαλονίκης, ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, Δόξα Αμυγδαλεώνα, Πράσινη ακαδημία Κομοτηνής και Ορφέα Ελευθερούπολης.

Με σύμμαχο τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες και τη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών, ολοκληρώθηκαν όλοι οι αγώνες με επιτυχία. Στο τουρνουά παρέστη ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός κ. Βασίλης Κωνσταντίνου. Στην ομιλία του απευθύνθηκε σε όλα τα παιδιά για το καλό του ποδοσφαίρου και γενικά του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες καθώς ότι θα μεγαλώσει ο θεσμός των τουρνουά των Σχολών του Παναθηναϊκου με την οργάνωση και συμμετοχή περισσοτέρων πόλεων όπως και με τη συμμετοχή τμήματος από τη Σχολή του Παναθηναϊκου από το Κορωπί.

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού θέλουν να δυναμώσουν τους δεσμούς του Δικτύου, ανταλλάσσοντας εμπειρίες και ιδέες για την καλύτερη εξέλιξη των παιδιών μας που αποτελούν το μεγαλύτερο κεφάλαιο για τον αθλητισμό, και την οικογένεια .