Άνετη νίκη και καλή εμφάνιση του Νηρέα Βέροιας

Αγώνα με αγώνα οι φίλοι του Νηρέα Βέροιας μπορούν να περιμένουν πολλά περισσότερα από την νεανική ομάδα των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων. Κι αυτό φάνηκε με την άνετη νίκη με 5-2 που πέτυχαν επί της Δόξας Νάουσας, συνδυάζοντας αποτέλεσμα και αγωνιστική παρουσία.

«Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Αν κρίνουμε ότι όλοι τους είναι μικρής ηλικίας και στερούνται της σχετικής εμπειρίας, τότε πρέπει να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και από τα αποτελέσματα και από την εικόνα τους μέσα στο γήπεδο. Από το καλοκαίρι ξεκινήσαμε μια πολύ καλή δουλειά, με πολλά παιδιά στις προπονήσεις και νομίζω ότι με την πάροδο του χρόνου θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι» είπε ο προπονητής του Νηρέα Γιάννης Παυλίδης.

Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής με την Δόξα Νάουσας, η ομάδα του Νηρέα ήταν καλύτερη σ΄ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, είχε ένα δοκάρι με τον Ντάμτση (82΄) και με γκολ των Κουτσούκη (14΄), Ντάμτση (23’-55’) και Σιούγγαρη (30’-32’) διαμορφώθηκε το 5-0, για να πετύχει το γκολ της τιμής για την Δόξα Νάουσας ο Γκογκόπουλος (75΄).

ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Παυλίδης Γιάννης): Συμεωνίδης, Σούγγαρης, Γκιάλτης, Χόνι, Μαστορόπουλος, Θωμαΐδης, Γιαννακίδης, Παυλίδης, Κουτσούκης (45’ Κοστογλίδης), Τζίρος (72’ Γώτας), Ματελόπουλος (57’ Φιλιππίδης).

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ (Στογιάννης Γιώργος): Γιοβάνι (46’ Ανθρακεύς), Βρούφτσης (46’ Γεωργάκης Σ.), Γεωργάκης Γ., Κολτσάκης, Κεμαλίδης, Βαρβέρης, Φανάρας (58’ Κακουλίδης), Σιούλας, Γκογκόπουλος, Γεωργίου, Τανούσης.