Κ20: Έχασε από τον ΠΑΟΚ η Βέροια

veria k20 2

Την ήττα με 2-3 γνώρισε η Βέροια από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Κ20. Οι παίκτες του Αποστόλη Τερζή πάλεψαν μέχρι το τέλος αλλά δεν κατάφεραν να αποσπάσουν βαθμό.

Στο 3′ μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Δεληγιαννίδη , ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Με το γκολ από τα...αποδυτήρια και την ψυχολογία στα ύψη ο Δικέφαλος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απειλούσε συνεχώς την αντίπαλη εστία.

Στο 16′ μάλιστα κατάφερε να αυξήσει το προβάδισμα με τον Συράκο, ο οποίος μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, στόπαρε την μπάλα με το στήθος και εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 23' η Βέροια κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Μελικιώτης, μείωσε σε 1-2 και ξαναμπήκε για τα καλά στην αναμέτρηση. Το 1-2 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Η εικόνα στην αρχή του δευτέρου μέρους ήταν παρόμοια. Στο 58′ η Βέροια έμεινε με δέκα παίκτες και το παιχνίδι έδειξε να κλειδώνει στο 71′, όταν ο Παντεκίδης μοίρασε ωραία για τον Κτιστόπουλο, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-3. Τρία λεπτά μετά η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε καθώς ο Τσελεπίδης αποβλήθηκε, ενώ στο 74′ η Βέροια μείωσε με τον Ξόμπλιο καθώς ο Κουτογλίδης δεν εκτίμησε σωστά την φάση και έκανε άστοχη έξοδο.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ, επέδειξαν την δέουσα σοβαρότητα, αμύνθηκαν σωστά, έκλεισαν τους χώρους στους ψυχωμένους γηπεδούχος και κατάφεραν να κρατήσουν το αποτέλεσμα.