Τη Δευτέρα ξεκινά η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας

nireas olympiakos-omadiki

Ο Α.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ συνεχίζοντας αδιάλειπτα την προσπάθεια της συγκροτημένης λειτουργίας και συνεχούς ανάπτυξης της Σχολής Ποδοσφαίρου Βέροιας, που εδρεύει στις άρτιες εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας, εξασφαλίζει για τα παιδιά που θα ενταχθούν στα τμήματά της μια εξαιρετική προοπτική.

Η επιμέλεια, η υπευθυνότητα και η μεθοδικότητα της Σχολής του ΝΗΡΕΑ, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και συντέλεσαν στην επίτευξη της συνεργασίας με την ερυθρόλευκη ομάδα, η οποία αφού αξιολόγησε την προσπάθεια της Σχολής, αποφάσισε να την συμπεριλάβει στο δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Η συνεργασία αυτή θα απογειώσει την αποτελεσματικότητα απόδοσης της Σχολής, η οποία ενταγμένη στο ενοποιημένο προπονητικό πρόγραμμα του δικτύου σχολών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, θα δέχεται τακτικές επισκέψεις για επίβλεψη και καθοδήγηση από σπουδαίους προπονητές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που σε συνεργασία με τους προπονητές της Σχολής του ΝΗΡΕΑ, θα εμπλουτίζουν τα πλάνα εξάσκησης, θα σχεδιάζουν τα επόμενα στάδια, θα παρακολουθούν την απόδοση, θα αξιολογούν και θα αξιοποιούν τους νεαρούς αθλητές ανάλογα με τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους.

Παράλληλα τα τμήματα της Σχολής και οι αθλητές τους θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε άριστα οργανωμένα τουρνουά, διοργανώσεις και εκδηλώσεις της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αποκτώντας ωφέλιμες εμπειρικές γνώσεις και μεθόδους.

Προσδοκία όλων είναι η επίτευξη των στόχων της Σχολής, η άρτια εκπαίδευση των αθλητών και η παροχή της δυνατότητας, για την ατομική τους εξέλιξη ως μελλοντικοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές.

Έναρξη προπονήσεων Δευτέρα 31 Αυγούστου
(Περίοδος προσαρμογής έως 12/9)
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ώρα 18.00-19.30

ΤΜΗΜΑΤΑ
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2003-2004
JUNIOR 2005-2006
PROJUNIOR 2007-2008
BAMBINI 2009-2011

Μετακίνηση με ευθύνη των γονέων
Εγγραφές ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.00΄- 19.00΄ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 2331075490-4