Πάρε θέση στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας

nireas olympiakos-omadiki

Η λειτουργία των τμημάτων υποδομών της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός- Νηρέας Βέροιας, παρέχει σωστή καθοδήγηση, εκπαίδευση και προπόνηση, με σκοπό την δια βίου άθληση, τη συμμετοχή και την ολοκληρωμένη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών.

Το αυστηρά επιλεγμένο και καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο, προσπαθεί να αναπτύξει μέσα από το άθλημα που επέλεξαν τα παιδιά και το αγαπούν, αθλητές με προσωπικότητα και αρετές με την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος. Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που τα τμήματα υποδομής του Νηρέα Βέροιας να επιλεγούν από τον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό για στενή και αμοιβαία συνεργασία, κάνοντας χρήση του ονόματος «Ολυμπιακός», ακολουθώντας ειδικά εκπονημένα προγράμματα, προσφέροντας τεχνογνωσία και επιστημονική υποστήριξη. Επίσης τα ταλέντα που ξεχωρίζουν, έχουν το προνόμιο να τίθενται σε δοκιμαστικά τεστ για τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, πλεονέκτημα που δεν το έχουν άλλες σχολές που δεν ανήκουν στο δίκτυο αυτό.

Από τα τμήματα bambini μέχρι και την πρώτη ομάδα, ακολουθείται ενιαίο πρόγραμμα προπονήσεων, με την ίδια φιλοσοφία σε όλα τα τμήματα. Η πρώτη ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, στηρίζεται στις ακαδημίες της και το αποδεικνύει με την πρέπουσα προσοχή που δίνεται από όλους, ώστε η λειτουργία της να είναι οργανωμένη και σε σωστές βάσεις. Ήδη αυτήν την στιγμή, δεκάδες παιδιά έχουν ενταχθεί στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και της ΠΑΕ Βέροια.

Επιπλέον επιβράβευση της δουλειάς που γίνεται στην Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας, αποτελεί η ένταξή της στις 125 Ερασιτεχνικές Ακαδημίες Ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στο καινοτόμο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες» της ΟΠΑΠ ΑΕ, κατόπιν αυστηρής αξιολόγησης. Η πληρότητα σε γηπεδικές εγκαταστάσεις, ο εξοπλισμός του γυμναστηρίου, το ασφαλές και εκπαιδευτικό περιβάλλον που προσφέρουν τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας, με τους πτυχιούχους προπονητές και το οργανόγραμμα λειτουργίας, ήταν τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Μία επίσκεψή σας στις εγκαταστάσεις μας (Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας)
θα σας πείσει
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (εκτός Σαββάτου-Κυριακής)
1ο χλμ Βέροιας-Άμμου
Στο τηλέφωνο 23310 75490 –www.iev.gr